Food- & Dieettrends voor 2015

Héhé, 2014 loopt weer op zijn einde… met het gezelschap van de nodige feestmaaltijden.

Misschien geen slecht moment om de food- én dieettrends van 2015 al eens te bekijken ;-)

Als ik meerdere sites moet geloven zijn dit de dieet- en foodtrends voor het volgende jaar.

Ga jij er aan meedoen? Klik hier verder!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?