Frisdranken doen het lichaam even snel verouderen als sigaretten

Iedereen weet dat zoete drankjes niet bepaald gezond zijn.

Maar volgens een recente studie zou frisdrank het verouderingsproces ook drastisch kunnen versnellen. Wie teveel limonade en andere suikerhoudende dranken consumeert, riskeert dezelfde effecten als iemand die rookt.

Meer weten over dit onderzoek? Klik hier om het originele artikel op fiftytoo.be te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?