skip to Main Content

Gebruik jij nagelriem removers? Stop daar dan meteen mee!

Iedereen kent het wel, weinigen weten waarvoor het dient…

Het huidrandje dat aansluit op de nagel, heet de nagelriem dat bestaat uit dode huidcellen. Veel vrouwen knippen, krabben of bijten dit randje zelfs af. Toch zou je dit beter niet doen!

De nagelriem heeft als functie om de nagel onder je huid te beschermen.

Ze worden vaak onderschat, maar zijn juist belangrijk voor gezonde en sterke nagels. Je nagelriemen goed verzorgen helpt infecties aan je nagels te voorkomen. Nagelriemen die je links laat liggen, kunnen namelijk gebarsten en misvormde nagels tot gevolg hebben.

Ook het gebruik van nagelriem removers kan je nagels en je huid aantasten.

Lees op Beautyjournaal.nl dit artikel even na: ‘De valkuilen van nagelriem removers’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend