skip to Main Content

Gebruik jij nagelriem removers? Stop daar dan meteen mee!

Iedereen kent het wel, weinigen weten waarvoor het dient…

Het huidrandje dat aansluit op de nagel, heet de nagelriem dat bestaat uit dode huidcellen. Veel vrouwen knippen, krabben of bijten dit randje zelfs af. Toch zou je dit beter niet doen!

De nagelriem heeft als functie om de nagel onder je huid te beschermen.

Ze worden vaak onderschat, maar zijn juist belangrijk voor gezonde en sterke nagels. Je nagelriemen goed verzorgen helpt infecties aan je nagels te voorkomen. Nagelriemen die je links laat liggen, kunnen namelijk gebarsten en misvormde nagels tot gevolg hebben.

Ook het gebruik van nagelriem removers kan je nagels en je huid aantasten.

Lees op Beautyjournaal.nl dit artikel even na: ‘De valkuilen van nagelriem removers’.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend