skip to Main Content

Gebruik dit komkommermasker voor een jongere huid

Gebruik jij komkommer ook alleen maar in een salade? Of om er lekkere komkommersoep mee te maken?

Wist je dat een masker van komkommer verfrissend werkt en jouw huid jonger maakt? Het geeft je in een minimum van tijd een verjongende teint.

Komkommers hebben de eigenschap vetten goed te absorberen. Doordat ze zwavel, slijmstoffen en veel vitaminen bevatten wordt je huid strakker en frisser. In het bijzonder bij mensen die grove poriën hebben zal dit (bij regelmatig gebruik) een snel en zichtbaar resultaat opleveren.

Hoe maak je het komkommermasker?

Heel simpel: rasp een paar cm van een verse (!!!) komkommer, gebruik ook de schil. Doe dit door een zeef en vang het komkommersap op in een kom.

Snij nog een paar dunne komkommerschijven extra – je weet wel, voor heerlijk op je ogen te leggen dadelijk ;-) De rest van de komkommer kan je gebruiken in een salade of soepje.

Hoe gebruik je het?

Reinig je huid goed waar je het masker wilt gebruiken: je gelaat, je decolleté, zelfs op je handen kan je het masker aanbrengen.

Masseer het komkommersap op je gereinigde gelaat, decolleté en/of handen.

De tijd dat je een masker aanbrengt dient om te ontspannen, leg je gedurende een 20-tal minuutjes heerlijk op bed. Leg bovenop het masker nog een aantal komkommerschijfjes.

Spoel het masker voorzichtig af met lauwwarm water. Hierna mag je gewoon je dag- of nachtcrème aanbrengen.

Extra tip!

Ik eet heel graag komkommer, maar van de schil krijg ik soms oprispingen. In plaats van de schil weg te gooien masseer ik hiermee mijn billen en buik.

Jup, ik gooi niets weg ;-) alles heeft zijn nut. De bittere schil bevat extra veel zwavel,vitamine en slijmstoffen die er voor voor een strakke en stevige huid zorgen.

Wrijf met de binnenkant van de komkommerschil je billen en buik in. Laat dit ook ongeveer 20 minuutjes intrekken en spoel het ook met lauwwarm water af.

En als je jouw lichaam nog meer ‘anti-aging’ stoffen wil geven, strak en stevig wil houden, doe je er goed aan om jouw voorraad aminozuren weer op peil te brengen.

Lees hier meer over deze enige echte anti-aging stoffen en waarom ze zo belangrijk zijn voor jouw lichaam.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend