Geef je haar een detox, voeg dit ene ingrediënt toe aan je shampoo!

Heb jij vaak last van vettig haar? Of haar dat altijd zwaar ‘valt’ en niet in model te krijgen is? Heeft je haar niet meer dat mooie volume en die mooie gezonde glow?

Dan kan je haar een detox gebruiken!

Ja, je leest het goed, net zoals voor je lichaam kan een detox ook wonderen doen voor je haar…

En dat kan heel simpel door slechts één ingrediënt aan je shampoo toe te voegen: grof zeezout!

Zeezout is een mineraalzout dat door de unieke samenstelling (magnesium en sulfaat) een positieve uitwerking heeft op je haar.

Het is wel belangrijk dat je grof zeezout gebruikt, zodat je kan genieten van de scrubbende voordelen. Met deze ‘ontgiftende’ mix kan je je haar ontdoen van dode huidcellen, achtergebleven productrestjes en vuil, terwijl de natuurlijke oliën van je haar intact blijven.

En dat zal uiteindelijk zorgen voor meer volume en een mooie glans.

Hoe maak/gebruik je deze detox shampoo?

De mix is niet alleen goedkoop, maar ook erg eenvoudig om te maken. Het enige wat je moet doen is twee eetlepels zeezout mengen met twee delen shampoo. Zorg ervoor dat je alles goed door elkaar mengt.

Daarna kan je in de douche aan de slag met het mengsel. Was je haar zoals je dat anders ook doet.

Concentreer je tijdens het wassen vooral op de haarwortels. Met je vingertoppen – niet met je nagels! – masseer je de shampoo in cirkelvormige bewegingen voor minstens twee minuten in.

Spoel je haar daarna goed uit met koud (!) water en zorg ervoor dat alle restjes weg zijn. Het is géén goed idee om de wasbeurt te herhalen, zoals je met een gewone shampoo misschien wel doet.

Was je haar maximum 1 à 2 keer per maand met dit zeezout-mengsel.

Last but not least: laat je haar rusten!

Probeer je haar minstens twee dagen niet te wassen en laat stylingproducten even voor wat ze zijn. Probeer de komende dagen ook je lijf te detoxen door veel water te drinken en kies voor lichte maaltijden om zo het effect op je haar nog te vergroten.

Als je zo lang mogelijk volumineus, glanzend en gezond haar wil behouden, raad ik je daarnaast aan om je gezond eetpatroon aan te vullen met aan kwalitatief aminozurencomplex zoals Beauty Essentials.

Want wat veel vrouwen niet beseffen, is dat onze haren en haarwortels van BINNEN in ons lichaam ontstaan. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn de aminozuren methionine, arginine en glutamine onmisbaar voor de opbouw van dik, glanzend en gezond haar. Wil je meer weten over deze aminozuren (en hoe je ze op een 100% natuurlijke en veilige manier aanvult), klik dan hier voor meer informatie

Groetjes,

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?