shop

account

zoeken

Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens je een geweldige start van 2020!

Dag lieve lezeressen (en toch ook wel een groot aantal lezers ondertussen),

Via deze weg wil ik jullie een spetterend uiteinde van 2019 wensen en een geweldige start van:

2019 was op persoonlijk vlak een iets minder jaar, nieuwjaarsdag lag ik nog in het ziekenhuis na een gecompliceerde breuk op skivakantie, verschillende infecties, ontstekingen en operaties later ben ik aan het einde van 2019 helaas nog niet volledig ‘op de been’ en ben ik terug in behandeling bij de specialist voor een hopelijk definitieve oplossing.

Op ‘Mooi Verouderen’ gebied was 2019 dan wel geweldig. Wat heb ik veel fijne en aangename mensen leren kennen, veel emails ontvangen, veel feedback (waarmee ik natuurlijk altijd aan de slag ga), veel motiverende berichten, alleen maar leuke dingen…

Wat was ik ook trots op mijn eigen natuurlijke dagcrème in 2019! Meer dan een jaar werd eraan gewerkt en in april was het dan eindelijk zover, Beautiful Day Dagcrème was een feit.

Jullie enthousiasme en geweldige reacties hebben me gemotiveerd om verder te werken aan meer natuurlijke producten… coming soon in 2020 :-)

Het wordt een jaar vol nieuwe tips, weetjes, trucs, middeltjes én nieuwe producten…

Kortom een ‘Mooi Verouderen’ jaar om weer naar uit te kijken!

Bedankt voor jullie vertrouwen, de vele bezoekjes, mailtjes en reacties gedurende het afgelopen jaar!

Groetjes

Amy x

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag