Gemakkelijk receptje (4 ingrediënten) om de elasticiteit van jouw huid te verbeteren

Je weet waarschijnlijk al dat een mooie, stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Door de celregeneratie (waarbij oude lichaamscellen worden vervangen door compleet nieuwe cellen) krijgen we eigenlijk iedere 28 dagen een volledig “nieuwe” huid.

Daarom is het belangrijk om zo gezond mogelijk te eten, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Vandaag wil ik een “extraatje” met je delen: een super gemakkelijk receptje dat de celregeneratie ondersteunt en de elasticiteit van jouw huid verbetert. Het gevolg: een gladdere, stevigere huid met minder fijne lijntjes en rimpeltjes.

Wat heb je nodig?

  • 100 ml lijnzaadolie
  • 2 citroenen
  • 1 bolletje knoflook
  • 500 ml biologische honing

Hoe maak je het?

Pel de knoflook en pers deze met een knoflookpers. Doe de geperste knoflook in een potje (dat je achteraf kan afsluiten) en giet er de lijnzaadolie over. Pers de citroenen uit en voeg het sap hiervan toe. Voeg tot slot de honing toe en meng het geheel.

Hoe gebruik je het?

Bewaar dit mengseltje in de ijskast. Neem iedere dag een theelepel van dit mengsel in, een half uurtje voor iedere maaltijd. 3x per dag dus :-)

Het duurt natuurlijk een tijdje vooraleer je effect merkt. Maak er een gewoonte van om het dagelijks 3x voor de maaltijd in te nemen.

Waarom werkt het?

Lijnzaad olie bevat omega 6 en 9 en palmitine vetzuur, waardoor deze olie één van de rijkste bronnen van vetzuren is (het bevat dubbel zoveel gezonde vetzuren dan visolie).

Lijnzaadolie is ook één van de rijkste bronnen van antioxidanten, die slechte vrije radicalen in ons lichaam helpen opruimen. Gecombineerd met het citroensap zal dit helpen om de lever en galblaas te reinigen.

Citroenen bevatten een bom aan vitamine C en helpt bij het versterken van het immuunsysteem en de bloedvaten.

Knoflook heeft een zuiverende werking (dat weet ondertussen wel iedereen?) terwijl honing zorgt voor essentiële voedingsstoffen en sporenelementen die het hele lichaam en huid vitaal houden.

Wil je een zo stevig mogelijke huid, dan is het belangrijk om zowel de “binnenkant” als de “buitenkant” te verzorgen.

De binnenkant doe je door gezond te eten en 3x per dag dit mengseltje voor de maaltijd in te nemen.

Voor de “buitenkant” werk je best met een goede voedende dagcrème die jouw huid voorziet van essentiële vitaminen en mineralen. Liefst ééntje op natuurlijke basis, want je wil zo weinig mogelijke toxische stoffen in jouw lichaam krijgen.

Toch?

Mijn Beautiful Day dagcrème is zo’n voedende dagcrème op basis van natuurlijke ingrediënten. En de lezeressen die h’m al gebruiken, zijn er nogal enthousiast over.

Diane zegt bijvoorbeeld dat zelfs haar man de crème gebruikt en ze een dikke 5 sterren geeft.

Bianca heeft een moeilijke huid en al vele crèmes geprobeerd maar deze is een blijver.

Eveline vindt het een hele fijne crème die snel intrekt maar toch is de huid goed gehydrateerd. Ze vindt h’m heerlijk ruiken, irriteert haar gevoelige huid niet en het lijkt alsof haar huid écht verbeterd is.

Wil je jouw huid écht voeden met natuurlijke ingrediënten en opnieuw een zachte, stevige en elastische huid krijgen, klik dan hier om een flacon in huis te halen.

We zijn bijna aan de verlofperiode en mijn voorraad slinkt zienderogen. Wil je deze dagcrème in huis halen, wacht dan niet meer te lang, ok? Het duurt (helaas) weer een tijdje voor ik nieuwe voorraad heb.

Groetjes,

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?