skip to Main Content

Gember drankje tegen gewrichtspijn

Als je regelmatig gewrichtspijn hebt, kan je dit drankje op basis van gember eens proberen.

Zoals je waarschijnlijk al weet, is gember een plant met geneeskrachtige eigenschappen: het wordt vooral gebruikt omdat het een gunstig effect op onze spijsvertering heeft maar wist je dat het ook krachtig is tegen gewrichtspijnen en ontstekingen als gevolg van artritis?

Dit komt door gingerol, een stof die massaal aanwezig is in gember en blijkbaar ook gebruikt wordt om gezwollen gewrichten te verlichten.

Gemberdrankje om gewrichtspijnen te verminderen

Voor je de volgende keer naar medicijnen grijpt, probeer dit drankje eens:

  • Voeg 1 eetlepel geraspte, verse gember toe aan een grote kop water (250-300ml)
  • Breng aan de kook, neem daarna van het vuur en laat een beetje afkoelen
  • Voeg dan een snuifje kaneel (of een kaneelstokje) en 2 theelepels rauwe honing toe
  • Drink 2 kopjes van deze “gemberthee” per dag

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x