skip to Main Content

Gember drankje tegen gewrichtspijn

Als je regelmatig gewrichtspijn hebt, kan je dit drankje op basis van gember eens proberen.

Zoals je waarschijnlijk al weet, is gember een plant met geneeskrachtige eigenschappen: het wordt vooral gebruikt omdat het een gunstig effect op onze spijsvertering heeft maar wist je dat het ook krachtig is tegen gewrichtspijnen en ontstekingen als gevolg van artritis?

Dit komt door gingerol, een stof die massaal aanwezig is in gember en blijkbaar ook gebruikt wordt om gezwollen gewrichten te verlichten.

Gemberdrankje om gewrichtspijnen te verminderen

Voor je de volgende keer naar medicijnen grijpt, probeer dit drankje eens:

  • Voeg 1 eetlepel geraspte, verse gember toe aan een grote kop water (250-300ml)
  • Breng aan de kook, neem daarna van het vuur en laat een beetje afkoelen
  • Voeg dan een snuifje kaneel (of een kaneelstokje) en 2 theelepels rauwe honing toe
  • Drink 2 kopjes van deze “gemberthee” per dag

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend