Gezonde smoothies die je zicht verbeteren!

Jullie weten al even dat ik gezonder probeer te leven en één onderdeel daarvan is dat ik dagelijks een gezonde vruchten- of groentensmoothie drink.

Als je nog niet van de voordelen overtuigd was na mijn vorige artikels…

… dan ben je het vast wel na dit artikel ;-)

Want smoothies zijn niet alleen goed voor je algemene gezondheid en een mooie gladde huid, ze zijn ook nog eens goed voor je zicht.

Heel veel mensen lijden aan een of andere vorm van verminderd gezichtsvermogen en dat kan verschillende oorzaken hebben, zit je zoals ik flink wat uurtjes per dag achter het scherm van je laptop?

Heb je last van stress? Of ben je misschien onlangs wat gewicht kwijt geraakt door het volgen van een of ander vermageringsdieet?

Misschien is dat laatste wel de verrassende oorzaak van je verminderd zicht?

Dit zijn diëten die niet enkel zorgen voor het verdwijnen van een aantal kilootjes, maar ook regelmatig in verband gebracht worden met een aantal aandoeningen die eveneens verlies van zicht veroorzaken.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig overal wel natuurlijke middeltjes voor als oplossing of hulpmiddel.

Ik vond op gezonderleven.com een aantal natuurlijke remedies om het oogweefsel te verbeteren en het gezichtsvermogen een stuk beter te maken door het innemen van bepaalde voedingsstoffen.

En dat in de vorm van smoothies ;-)

Klik hier verder naar ‘Zicht verbeteren met gezonde smoothies’.

Weer een extra reden om vast te houden aan mijn bosbessensmoothie!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?