Gezonder leven stap 2 – 25 gezonde voedingsmiddelen op een rij!

Vorige week schreef ik in het teken van ‘ik wil gezonder leven’ al onderstaand artikel over mijn strijd met het meer eten van groenten en fruit en hoe ik dat tegenwoordig heel gemakkelijk op los:

‘Gezonder leven stap 1 – Mijn NutriBullet’

Als vervolg deel ik vandaag met jullie een ander artikel over 25 gezonde voedingsmiddelen waarvan je het niet altijd zou denken…

Mijn top 3 uit deze lijst van gezonde voedingsmiddelen zijn alvast:

1. Blauwe bessen

Blauwe bessen zijn rijk aan antioxidanten, vitamines, mineralen en fytonutriënten. De laatste zijn chemische verbinden die van nature voorkomen in planten. Je lichaam heeft ze niet nodig op de manier zoals het vitamines en mineralen nodig heeft, maar ze spelen wel een rol bij het voorkomen van ziekten. Bovendien leveren blauwe bessen vezels. Volgens onderzoek gaat bij mensen die veel bessen eten, het geheugen minder snel achteruit. Ook spelen blauwe bessen een rol bij het afbreken van vetten in het lichaam.

2. Aloë Vera Gel

Veel mensen zijn ervan op de hoogte dat Aloë Vera goed is de huid, maar ook als drankje is het erg bevorderlijk. Het verlaagt het cholesterolgehalte en de bloeddruk, helpt tegen constipatie, verkleint de kans op ontstekingen en helpt tegen nierstenen.

Een paar maanden geleden schreef ik al dit artikel over de voordelen Aloë Vera Gel:

‘4 redenen waarom Aloë Vera Gel zo’n wondermiddel is’

3. Amandelen

Amandelen zijn erg gezond. Ze zijn rijk aan biotine, vitamine B2 en E, mangaan, magnesium, fosfor en ze leveren ook veel vezels. Daarnaast bevatten ze gezonde vetten, die belangrijk zijn om je hart gezond te houden en je cholesterol op peil te houden.

Wil je de andere 22 gezonde voedingsmiddelen ontdekken en ook lezen waarom ze zo gezond zijn?

Klik dan hier verder naar het origineel artikel op Flairathome.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?