Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Givenchy strikt 61-jarige actrice voor hun nieuwe campagne

De najaarscampagne van Givenchy wordt niet enkel gedomineerd door hun eigen jong geweld – Kendall Jenner. Ook de 61-jarige Franse actrice Isabelle Huppert maakt haar opwachting in de ‘Rave Duality’ campagne van het Franse modehuis.

Riccardo Tisci is zeker niet de eerste en de enige ontwerper die vrouwen van een respectabele leeftijd in grote modecampagnes gebruikt.

De afgelopen maanden pakten ook Marc Jacobs, The Row, Nars en American Apparel uit met 60-plussers. Een mooi signaal van de modewereld die door piepjonge modellen lijkt gedomineerd.

Isabelle Huppert werd voor de zwart-wit shoot gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggott.

Screenshot 2014-06-27 06.11.55

Isabelle Huppert zelf heeft bitter weinig ervaring in de modewereld. Haar carrière ontspon zich voornamelijk op filmvlak, met de film ‘Amour’ als haar grootste succes. Ze schitterde eerder ook in ‘Mary Rigby’ en ‘The Disappearance of Eleanor Rigby’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy