Givenchy strikt 61-jarige actrice voor hun nieuwe campagne

De najaarscampagne van Givenchy wordt niet enkel gedomineerd door hun eigen jong geweld – Kendall Jenner. Ook de 61-jarige Franse actrice Isabelle Huppert maakt haar opwachting in de ‘Rave Duality’ campagne van het Franse modehuis.

Riccardo Tisci is zeker niet de eerste en de enige ontwerper die vrouwen van een respectabele leeftijd in grote modecampagnes gebruikt.

De afgelopen maanden pakten ook Marc Jacobs, The Row, Nars en American Apparel uit met 60-plussers. Een mooi signaal van de modewereld die door piepjonge modellen lijkt gedomineerd.

Isabelle Huppert werd voor de zwart-wit shoot gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggott.

Screenshot 2014-06-27 06.11.55

Isabelle Huppert zelf heeft bitter weinig ervaring in de modewereld. Haar carrière ontspon zich voornamelijk op filmvlak, met de film ‘Amour’ als haar grootste succes. Ze schitterde eerder ook in ‘Mary Rigby’ en ‘The Disappearance of Eleanor Rigby’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?