Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Goede chocolade vs slechte chocolade

Bron foto & artikel – hln.be

Chocolade bevat natuurlijke antioxidanten genaamd flavanolen en epicatechine, dit zijn twee flavonoïden.

Moeilijke woorden, maar eigenlijk wil het gewoon dit zeggen:

Deze stoffen stimuleren de bloedcirculatie, verlagen de bloeddruk en beperken het risico op een hartaanval en beroerte. Ze beschermen ook je huid tegen UV-schade van de zon.

Maar niet alle types chocolade hebben deze heilzame effecten, daarom laat ik je in volgend artikel zien hoe je de juiste soort chocolade uitkiest.

‘Goede versus slechte chocolade: dit zijn de gezondste lekkernijen’ – hln.be

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy