Goede chocolade vs slechte chocolade

Bron foto & artikel – hln.be

Chocolade bevat natuurlijke antioxidanten genaamd flavanolen en epicatechine, dit zijn twee flavonoïden.

Moeilijke woorden, maar eigenlijk wil het gewoon dit zeggen:

Deze stoffen stimuleren de bloedcirculatie, verlagen de bloeddruk en beperken het risico op een hartaanval en beroerte. Ze beschermen ook je huid tegen UV-schade van de zon.

Maar niet alle types chocolade hebben deze heilzame effecten, daarom laat ik je in volgend artikel zien hoe je de juiste soort chocolade uitkiest.

‘Goede versus slechte chocolade: dit zijn de gezondste lekkernijen’ – hln.be

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?