skip to Main Content

Gouden gezichtsmasker voor een jonge, stralende huid?

Er is een nieuwe hype bij de supermodellen om hun huid zo lang mogelijk jong, fris en stralend te houden: een gezichtsmasker van 24 karaat goud.

Het goud zou er voor zorgen dat de celvernieuwing wordt versneld waardoor pukkeltjes, ouderdomsvlekken en rimpeltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Natuurlijk is zo’n behandeling alleen voor de rijken der aarde, want 1 behandeling kost zo’n $500.

En de supermodellen blijken ook te vergeten dat een mooie huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat (en niet zozeer door wat we er OP smeren)

Als jij het verouderingsproces wil vertragen en opnieuw een strakke huid, sterke nagels en glanzend, dik haar krijgen, dan is het essentieel dat jouw lichaam over voldoende aminozuren beschikt.

In dit artikel lees je waarom aminozuren zo belangrijk zijn als “anti-aging” en je kan deze simpel en 100% veilig aanvullen met Beauty Essentials

Koop je liever een ander product, zorg er dan voor dat je altijd een compleet aminozurencomplex met alle 20 aminozuren neemt. De meeste producten op de markt leveren maar 6 tot 8 aminozuren, waardoor je het probleem dus ook maar half oplost.

 

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

close

Geef me 5 dagen... en ik leer je hoe je een zachte, egale huid krijgt

De meeste vrouwen beseffen niet dat onze huid grotendeels van binnenuit wordt opgebouwd, en minder door wat we er aan de buitenkant op smeren. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.