shop

account

zoeken

Gouden gezichtsmasker voor een jonge, stralende huid?

Er is een nieuwe hype bij de supermodellen om hun huid zo lang mogelijk jong, fris en stralend te houden: een gezichtsmasker van 24 karaat goud.

Het goud zou er voor zorgen dat de celvernieuwing wordt versneld waardoor pukkeltjes, ouderdomsvlekken en rimpeltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Natuurlijk is zo’n behandeling alleen voor de rijken der aarde, want 1 behandeling kost zo’n $500.

En de supermodellen blijken ook te vergeten dat een mooie huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat (en niet zozeer door wat we er OP smeren)

Als jij het verouderingsproces wil vertragen en opnieuw een strakke huid, sterke nagels en glanzend, dik haar krijgen, dan is het essentieel dat jouw lichaam over voldoende aminozuren beschikt.

In dit artikel lees je waarom aminozuren zo belangrijk zijn als “anti-aging” en je kan deze simpel en 100% veilig aanvullen met Beauty Essentials

Koop je liever een ander product, zorg er dan voor dat je altijd een compleet aminozurencomplex met alle 20 aminozuren neemt. De meeste producten op de markt leveren maar 6 tot 8 aminozuren, waardoor je het probleem dus ook maar half oplost.

 

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag