shop

account

zoeken

“Gouden melk” voor een betere nachtrust (en fit wakker worden)

Vandaag wil ik een receptje met je delen dat helpt om beter te slapen.

In India wordt dit drankje gedronken voor het slapengaan, zoals wij warme chocomelk drinken. Alleen is deze “gouden melk” veel gezonder ;-)

Kokosmelk levert gezonde vetten en heeft anti-bacteriële eigenschappen.

Kurkuma is een sterke ontgifter, ondersteunt de lever en vermindert ontstekingen.

Zwarte peper zorgt er voor dat de kurkuma beter wordt opgenomen door ons lichaam.

Honing levert een schat aan enzymen, vitaminen en mineralen die de spijsvertering ondersteunen. Gember staat ook bekend om zijn gunstig effect op onze spijsvertering.

Zo maak je het:

Meng 1 grote kop kokosmelk, 1 theelepel kurkuma poeder, een snuifje zwarte peper en 1 stuk gember van 2cm (of 1 theelepel gemberpoeder) en breng het aan de kook.

Zet het vuur uit en laat 5 minuten “trekken”. Giet het daarna door een zeefje zodat de gember eruit gefilterd wordt (hoeft niet als je gemberpoeder gebruikt).

Voeg daarna een beetje honing naar smaak toe en drink voor het slapen gaan.

Ik ga eerlijk met je zijn… toen ik het receptje voor het eerst las, was ik niet meteen enthousiast. De ingrediënten spraken me helemaal niet aan maar ik heb het dan toch maar eens geprobeerd.

LEKKER! Waaw, wat een aanrader! De smaak is moeilijk te omschrijven maar het is echt een warm, verwarmend drankje voor het slapen gaan.

Probeer het eens en laat me weten wat jij er van vindt?

Groetjes,

Amy

PS: de hormonen serotonine en melatonine spelen een belangrijke rol voor een goede nachtrust. Serotonine is het “feel good” hormoon en melatonine is het slaaphormoon.

Beide hormonen worden opgebouwd uit het aminozuur tryptofaan en als je goed wil slapen, raad ik je daarom aan om een kwalitatief aminozurencomplex in te nemen naast jouw gezond eetpatroon.

Let wel op dat je een geregistreerd product met NUT nummer gebruikt, dat het 100% natuurlijk is en ALLE aminozuren levert (ipv een paar aminozuren aangevuld met wat vitaminen en veel vulmiddelen)

Beauty Essentials is volgens mij het enige product dat alle aminozuren levert en ook nog eens 100% puur natuur is (geen vulmiddelen, geen hulpstoffen, geen anti-klontermiddelen). En natuurlijk raad ik enkel een product aan dat een NUT nummer heeft ontvangen en je dus zeker bent dat het aan alle wettelijke voorschriften voldoet.

Als je interesse hebt om Beauty Essentials te gaan gebruiken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag