Content voor Ingelogde Gebruikers

Alle Voordelen Van Een Versgeperst Groene Sapje… Zonder Juicer, Blender Of Afwas

1 schepje "Greens Power" levert massa’s energie, draagt bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt het metabolisme

100% natuurlijk

12 supergezonde ingrediënten

Gezoet met zoetstoffen
uit Stevia

Waarom dagelijks een glaasje Greens Power drinken?

Iedere dag worden we blootgesteld aan giftige stoffen: chemische toevoegingen aan voedingsstoffen (geur-, kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen), antibiotica in vlees, pesticiden op groenten en fruit, cosmetica, deodorant, schoonmaakmiddelen, sigarettenrook en uitlaatgassen,…

Ons lichaam beschikt wel over een “ingebouwd reinigingsproces” maar tegenwoordig is de toevoer van giftige stoffen zo groot dat het deze zelf niet allemaal kan verwerken. Voor een goede gezondheid (en een frisse, jonge uitstraling) is het daarom belangrijk om jouw lichaam regelmatig een handje te helpen.

Detox en het verouderingsproces

Teveel toxische stoffen in ons lichaam hebben een negatief effect op onze huid, ons energiepeil, onze vetverbranding, spijsvertering en darmflora (dit is zeer belangrijk voor een goede gezondheid en een mooie huid). Een detox kan de jaren niet terugdraaien maar zorgt er wel voor dat je een fitter gevoel hebt, meer energie en een “frisser” gelaat.

Wat is Greens Power?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas Greens Power ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, gaat de strijd aan met vrije radicalen, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s essentiële voedingsstoffen.

1 klein schepje levert...

Geconcentreerd tarwegras

Een ingrediënt met sterk basische eigenschappen dat bijdraagt aan een gezonde ph-waarde van het lichaam. Het is één van de rijkste voedingsbronnen op aarde: rijk aan eiwitten, bevat 30x meer vitamine B1 dan koemelk, vitamine B2, B6, grote hoeveelheden vitamine B12 en vitamine C, calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en magnesium.

​Fruits & Greens

Flavanoïdencomplex bestaande uit een zeer sterk geconcentreerd extract van 22 verschillende soorten groenten en fruit: paprika, gember, broccoli, kool, boerenkool, bloemkool, spinazie, groene thee extract, framboos, banaan, kiwi, mango, pruim, limoen, veenbes, ananas, sinaasappel, grapefruit, kers, citroen, tarwegras en luzerne.

​Chlorella

Chlorella is een groene zee-alg die door zijn unieke structuur toxische stoffen (zoals pesticides, zware metalen en fluoride) in het lichaam aantrekt en naar buiten transporteert. Het levert massa’s chlorofyl, dat de aanmaak van rode bloedcellen bevordert, ontsmettend werkt en de groei van bacteriën in het lichaam remt.

​Enzymencomplex uit gefermenteerde rijst

Enzymen zijn belangrijk voor een goede darmflora, een gezonde spijsvertering en vlotte stoelgang. Eénzijdige voeding, het gebruik van medicijnen of stress heeft een negatief effect op de darmflora.

​​Gecombineerd vezelcomplex

Vezels zijn belangrijk voor een goede darmtransit, zorgen lang voor een verzadigd gevoel en stimuleren de werking van de darmen. Dit complex bestaat uit oplosbare en niet-oplosbare appel- en pectinevezels, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen.

​Spirulina

Deze blauw-groene alg bevat 25x meer bètacaroteen dan wortelen, 12x meer ijzer dan lever, is de rijkste bron van vitamine A, bevat 60% eiwit (terwijl dit bij vlees maar 27% is), rijkste plantaardige bron van GLA (essentiële vetzuren), rijke bron van vitamine E en is het enige voedsel dan 96 sporenelementen bevat. Spirulina is rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen.

​Probiotica

Goede bacteriën in ons maag-darmstelsel zijn belangrijk voor een gezonde huid, een sterk immuunsysteem, een vlotte spijsvertering, een goede nachtrust en goed humeur. Probiotica leveren massa’s goede bacteriën en zijn daarom heel belangrijk voor een gezonde werking van ons spijsverteringsstelsel.

​​Policosanol complex

Policosanol wordt gewonnen uit suikerriet en is belangrijk voor een goede balans tussen HDL-, LDL cholesterol en triglyceriden in het bloed.

Acerola

​(bevat 80x meer vitamine C dan sinaasappels)

Acerola bevat waanzinnig veel vitamine C, dat belangrijk is voor een elastische, soepele huid. Daarnaast levert acerola ook vitamine A, B1 en B2. 

Groene thee extract

De werkzame stof uit groene thee is EGCG en dat is bekend omdat het ons metabolisme stimuleert, de weerstand verhoogt, bacteriën en ontstekingen afremt, gezond is voor hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte helpt verlagen en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Het geeft meer natuurlijke energie, zodat je de hele dag de zaken kan doen die je graag wil doen

​Vitis vinifera

(krachtig antioxidant uit rode wijn)

Levert flavonoïden, resveratrol, anti-oxidanten en een heleboel vitaminen, mineralen en polyfenolen. De werkzame stof uit rode wijn is gezond voor hart en bloedvaten en bestrijdt vrije radicalen, een grote factor bij veroudering.

Siberische ginseng

Krachtig tegen stress en vermoeidheid, verhoogt de weerstand en stimuleert celherstel. Bevordert het concentratievermogen en geheugen. 

De voordelen van dagelijks een glaasje Greens Power drinken

Anti-aging

Vrije radicalen brengen schade toe aan jouw lichaamscellen, waardoor het verouderingsproces veel sneller verloopt.

Greens Power gaat celveroudering tegen door het elimineren van vrije radicalen, voor ze schade kunnen toebrengen aan jouw lichaam.

Metabolisme

EGCG is de werkzame stof in groene thee, die erom bekend staat om het metabolisme te stimuleren.

Voeg daarbij het feit dat Greens Power de reinigende werking van de lever ondersteunt en miljarden “goede” bacteriën levert en het resultaat is een betere vetverbranding.

Minder eetbuien en zin in zoet

Geef jouw lichaam voldoende vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen en jouw hypothalamus (het gedeelte van onze hersenen dat ons hongergevoel regelt), is tevreden.

Veel klanten merken een verminderde zin in zoet, koffie en minder eetbuien. Daarnaast hebben ze langer een voldaan gevoel omdat hun lichaam niet langer snakt naar allerlei voedingsstoffen.

Energieniveau

De alkaliserende ingrediënten zorgen er voor dat ons lichaam beter functioneert. Voeg daarbij groene thee en ginseng en je beseft dat dit product zorgt voor meer fysieke en mentale energie.

Gezonde darmflora

Greens Power levert miljarden goede bacteriën in ons maag-darmstelsel, verteringsenzymen, vezels en probiotica. Dit zorgt voor een gezonde stoelgang en na een paar weken gebruik voor een minder opgeblazen gevoel in jouw buik.

Ondersteunt de reinigende werking

Tarwegras, chlorella en spirulina staan bekend om hun alkaliserende werking (ze dragen bij aan een gezonde Ph-waarde van ons lichaam).

Daarnaast levert Greens Power massa’s verteringsenzymen, probiotica en vezels, die bijdragen aan een gezonde darmflora en vlotte stoelgang, zodat afvalstoffen beter naar buiten getransporteerd worden.

Dit zeggen enkele van onze klanten...


Dag Amy, ik ben nu zo’n vier weken bezig met greens power en mijn energiepeil is langzaam aan’t stijgen. Ik heb cvs en zelf mijn man merkt dat ik minder slaap. Super dus hé. Ik blijf het zeker verder nemen. Ook mijn gewrichten doen minder pijn en mijn stoelgang is nu meestal normaal. Dank u


Sonja

Ik gebruik sinds 3 weken de Greens Power en Beauty Essentials, nu voelt mijn huid gladder en zacht.

Ik voel me niet meer hongerig en 's avonds eet ik geen chips en chocolade meer. Ik begin wel langzaam met afvallen en mijn bloeddruk is van redelijk naar goed, dat is het belangrijkste voor mij.


Gudrun

Ik neem het al ruim 2 jaar elke dag! Door mijn strenge persoonsgebonden dieet krijg ik veel vitamines niet binnen. Door het nemen van het greenspower krijg ik toch voldoende binnen. Ik ben nooit ziek!!!


Ans W.

Hoi, ben héél blij met de tabletjes! 6 per dag en de Greens Power!

Mijn haar ziet er beter uit, het is gaan krullen. Aan mijn huid merk ik nog weinig maar ben flink overspannen en dat heeft tijd nodig.

Ik blijf 6 tabletjes per dag gebruiken en de Greens Power natuurlijk ook!! ?


M.L.

Ik vind greens power best wel lekker, ik gebruik het nog maar een paar weken, ik ben eerst met Beauty Essentials begonnen en mijn vierde pot is bijna leeg.
Dat ik meer energie heb is een feit, en de stoelgang ik ook beter.
Ik ben 71 jaar en heb nog steeds wat last van acne, het is reeds geminderderd, ik hoop daar ooit ook van af te komen,
Veel dank Amy voor je tips.


Moni

Ik gebruik greens power nog niet zo lang, maar heb het idee dat het een positief effect heeft op mijn huid en haar. Helaas nog geen verbetering v.w.b. mijn stoelgang, maar dat kan natuurlijk nog komen. In ieder geval heel fijn dat dit product zoveel vitaminen en mineralen bevat!


Nancy

Ik heb in het verleden nog andere greens geprobeerd, van andere verkopers. Maar geen 1 kon me bekoren qua smaak structuur.....Ik had soms het idee dat ik op het laatst van de drink een zand smaak in mijn mond had, ook de smaak op zich was niet erg lekker, ik moest moeite doen om het binnen te krijgen! Maar ik gaf de moed niet op en bestelde uiteindelijk bij jou voorzichtig 1 pot om het uit te proberen. En het resultaat... Chapeau! ik lustte het meteen, de smaak zat meteen goed! en geen zand smaak in mijn mond op het einde van de drink! ik weet zeker, bij jou ga ik zeker en vast nieuwe bestellen, dit hou ik dus wel vol. STRUCTUUR EN SMAAK zitten goed! TOP!Groetjes Sonia


sonia

Greens Power is voor mij een top product. Mooiere huid, meer energie!
Zeker een aanrader en beauty essentials vindt ik ook top. ♥️?


Agata

Meer energie en beter in balans!

Dank je wel Amy, ook voor je goede ideeën en uitleg in je mails. Beauty essentials gebruik ik ook. Mijn huid is veel rustiger en egaler geworden.


Claudy

Ik heb heel wat crèmes gebruikt van duur tot goedkoop. Deze crème voelt heerlijk en ruikt zalig! Deze crème heb ik nog niet zo lang in gebruik, maar voel mij er erg goed bij. En voor deze prijs, zeker niet te duur!!


Esther

Of het m'n rimpels doet verminderen kan ik nog niet zeggen want heb de creme nog niet zo lang. Wel vind ik het een fijne creme met een makkelijk en hygienisch doseerpompje. Er zitten natuurlijke producten in en dat voelt sowieso al goed! Smeert lekker, huid voelt zacht aan.


syl

Zéér tevreden, mijn huid voelt zacht en soepel aan, prijs/kwaliteit is OK, ik kan hem echt aanraden!


Marie-Louise

Klaar om jouw gezondheid een "boost" te geven?

Selecteer hier jouw pakket

30 DAGEN

35

1 pot, voldoende voor 30 dagen

Prijs per pot: €35

60 DAGEN

65

2 potten, voldoende voor 60 dagen

Prijs per pot: €32,5

Jouw voordeel: 7%

Nog vragen voor je bestelt?

Ik heb hopelijk het antwoord ;-)

Wat is de inhoud van 1 pot?

1 pot bevat 300gr en is voldoende voor 30 dagen gebruik

Hoeveel is de dagelijkse dosis?

Er zit een maatschepje in iedere pot. 1 schepje is 10gr poeder. 

Hoe snel merk ik resultaat?

Sommige mensen verwachten resultaat na enkele dagen gebruik, maar je moet het product even de kans geven om in jouw lichaam “op te bouwen” en veranderingen door te voeren.

Na enkele weken gebruik voel je je fitter, meer energie, een betere spijsvertering en minder opgeblazen gevoel.  

Moet ik het iedere dag gebruiken?

Voor het beste resultaat raden we aan om het iedere dag te gebruiken.

Is het een kuur of moet ik het blijvend gebruiken?

Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur: sommigen doen een paar keer per jaar een kuur, anderen blijven het dagelijks gebruiken omdat ze zich er zo goed bij voelen.

Bevat het gluten?

Het product bevat tarwekiemen, en is dus niet glutenvrij.

Als je allergisch bent aan gluten, kan je dit product dus niet gebruiken.

Bevat het suiker of synthetische toevoegingen?

Nee en nee ;-)

100% puur natuur, zonder toevoegingen van chemische ingrediënten of chemische zoetstoffen. We hebben er wel wat stevia aan toegevoegd om de smaak te verbeteren.

Bevat het lactose?

Nee, het product is 100% lactose-vrij.

Wanneer drink ik dit het best?

Omdat het zoveel goede voedingsstoffen levert, is het een bijzonder gezonde start van jouw dag. Daarom raden we aan om het ‘s morgens voor of na jouw ontbijt te drinken.

Is het geschikt voor kinderen?

Ja, dit product is 100% natuurlijk en veilig. Alhoewel ik aanraad om kinderen gezond te laten eten en voldoende te bewegen, kan het een extra gezonde aanvulling van hun dag zijn.

Is het veilig?

Dit product is 100% natuurlijk en veilig.

Greens Power bevat enkel toegelaten natuurlijke ingrediënten in de juiste dosering en wordt binnen de EU geproduceerd en verpakt.

Het product is geregistreerd bij het F.A.V.V. (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) onder het nummer NUT PL/873/11

Hoe gebruik ik het?

Los ‘s morgens 1 schepje poeder op in een glas water. Even flink roeren en opdrinken ;-) 

Drink gedurende de dag 8 tot 10 glazen water zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden

Mag ik het ook tijdens de dag drinken?

Ik raad aan om het ‘s morgens te drinken, maar het belangrijkste is dat je iedere dag jouw “shotje” binnenkrijgt.

Het geeft veel energie dus bij voorkeur in de ochtend of de tweede helft van de voormiddag gebruiken. 

Mag ik het oplossen in een andere vloeistof dan water?

Best is om gewoon puur, zuiver water te gebruiken. Vind je de smaak niet aangenaam, kan je appelsap gebruiken, maar geen sinaasappelsap of ander citrussap omdat het de werking kan beïnvloeden.

Ik heb diabetes, mag ik het gebruiken?

Het product is veilig voor diabetici, maar omdat het een medische aandoening is raden we je aan om dit eerst even met jouw arts te bespreken.

Heb je een andere medische aandoening of gebruik je regelmatig medicijnen, raden we aan om ook dit eerst met jouw dokter te bespreken.  

Hoeveel calorieën bevat 1 portie?

1 schepje opgelost in een glas water levert 21kcal.

Wat is de precieze samenstelling?

Klik even op de afbeelding hier beneden, zodat je het volledige etiket ziet. Hierop lees je de exacte samenstelling van dit product.

Staat jouw vraag er nog niet tussen?

Contacteer me dan even via het contactformulier en ik doe mijn best om je zo snel mogelijk te antwoorden.

Selecteer hier jouw pakket

30 DAGEN

35

1 pot, voldoende voor 30 dagen

Prijs per pot: €35

60 DAGEN

65

2 potten, voldoende voor 60 dagen

Prijs per pot: €32,5

Jouw voordeel: 7%