Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Griep of verkouden? Probeer deze huismiddeltjes

Als er één ding is wat ik hààt aan de herfst/winterperiode dan is het toch wel de grotere vatbaarheid voor verkoudheden en een griepje hier en daar.

Ik wil toch meteen ook een misverstand uit de wereld helpen, een verkoudheid krijg je niet door zonder jas buiten te gaan of door met natte haren rond te lopen.

Verkoudheid en griep worden veroorzaakt door een virus. Er bestaat eigenlijk geen echt geneesmiddel tegen verkoudheid en griep, en de meeste middeltjes die bij de apotheek of de drogist te koop zijn, helpen alleen om de klachten enigszins te onderdrukken en te verlichten.

Je kunt wel je weerstand verhogen zodat je griep of verkoudheid kan voorkomen.

Wil je meer weten over natuurlijke middeltjes om een verkoudheid of griepje te slim af te zijn? Lees dan zeker dit artikel op rubriek.nl/gezondheid over ‘huismiddeltjes bij griep of verkoudheid’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy