Griep of verkouden? Probeer deze huismiddeltjes

Als er één ding is wat ik hààt aan de herfst/winterperiode dan is het toch wel de grotere vatbaarheid voor verkoudheden en een griepje hier en daar.

Ik wil toch meteen ook een misverstand uit de wereld helpen, een verkoudheid krijg je niet door zonder jas buiten te gaan of door met natte haren rond te lopen.

Verkoudheid en griep worden veroorzaakt door een virus. Er bestaat eigenlijk geen echt geneesmiddel tegen verkoudheid en griep, en de meeste middeltjes die bij de apotheek of de drogist te koop zijn, helpen alleen om de klachten enigszins te onderdrukken en te verlichten.

Je kunt wel je weerstand verhogen zodat je griep of verkoudheid kan voorkomen.

Wil je meer weten over natuurlijke middeltjes om een verkoudheid of griepje te slim af te zijn? Lees dan zeker dit artikel op rubriek.nl/gezondheid over ‘huismiddeltjes bij griep of verkoudheid’.

Groetjes,

Amy 

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?