skip to Main Content

Grijze haren komen op alle leeftijden voor

Weet jij nog het moment dat je je eerste grijze haar ontdekte?

Ik wel – op mijn 31e! Even schrikken, maar verder geen erg – een bezoekje aan de kapper en opgelost ;-)

Volgende week word ik 35 en ik speel al even met idee om mijn haar in een bruin/grijstint te laten kleuren!

Vroeger kregen vrouwen rond hun veertigste hun eerste grijze haren, maar vandaag blijkt de natuurlijke haarkleur al heel wat sneller te vervagen.

Een Britse producent van haarverzorgingsproducten deed onderzoek naar de leeftijd waarop vrouwen hun eerste grijze haren krijgen. Blijkt dat 1 vrouw op 3 onder de dertig al last heeft van grijze lokken. 20 jaar geleden was dat nog minder dan 1 op 5.

Dit zou te wijten zijn aan de verhoogde stress waarmee vrouwen de dag van vandaag mee te kampen hebben. Vrouwen worden meer en meer carrièregericht en willen natuurlijk ook hun huishouden nog eens perfect onder controle houden.

Ook het drinken van alcohol, ongezond leven en de toenemende vervuiling hebben een impact.

Om deze redenen neem ik iedere dag trouw mijn tabletjes Beauty Essentials in, zodat mijn lichaam altijd over genoeg aminozuren beschikt om sterk en glanzend haar te behouden.

Wil je meer weten over de relatie tussen aminozuren en ons haar? Klik dan hier voor meer informatie.

Deel onderaan het artikel op mijn facebookpagina even jouw ‘eerste grijze haar’ ontdekking en jouw gevoel erbij.

Ik ben nieuwsgierig welke vrouwen het erg vonden, of juist helemaal niet. Laten jullie je haar grijs of kleuren jullie het? Ben jij mooi grijs geworden? Deel jouw ervaringen :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x