Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Groene smoothie-tip voor de feestdagen

Bang dat je te veel (ongezonde dingen) gaat eten met de feestdagen?

Zorg dat je je dag begint met een lekkere groene smoothie, zodat je in ieder geval een portie vitamines binnenkrijgt én je lichaam even ontgift.

Klik hier voor de smoothie die ik dagelijks drink voor ik ontbijt!

Nog een paar lekkere recepten voor een groene smoothie kan je via volgende links bekijken:

– Een groene smoothie die je huid goed doet.

– Anti aging smoothie – we like!

Trouwens, een kerstontbijt is ook heel lekker met warme havermout (de kinderen vinden dat hier zelfs een heuse traktatie) in plaats van met een kerstmannen-brood.

TIP – Het gaat om de gezelligheid, niet om wát of hoeveel je eet.

Probeer tussendoortjes een beetje in de hand te houden en maak lekkere dingen zelf, dat scheelt al heel veel. Bak bijvoorbeeld een suikervrij bananenbrood. Trust me – dat vindt iedereen véél lekkerder dan die voorverpakte kersttaart uit de supermarkt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy