skip to Main Content

Guave – natuurlijk middel tegen haaruitval

Haarverlies is helaas een veelvoorkomend probleem voor veel vrouwen, maar ook voor mannen.

Het is niet simpel om te behandelen en veel behandelingen die je zal proberen zullen waarschijnlijk niet werken of slechts minimaal resultaat behalen.

Daarom deel ik graag een natuurlijk middeltje met jullie – de oplossing tegen haaruitval zijn guave bladeren.

Guave? Ken ik niet – hoor ik je denken.

Guaves zijn thans een veel voorkomende fruitsoort, maar worden vaak over het hoofd gezien vanwege hun hardheid en de vele zaadjes die erin zitten.

Maar eigenlijk zou het gerust tot de superfoods mogen gerekend worden!

Maar wat is het nu eigenlijk?

Guave is een groene, tropische vrucht met roos vruchtvlees en veel pitjes.

De pitjes van de guave kun je gewoon inslikken, no worries! Het vruchtvlees is een soort pulp die je kan verwerken in sapjes  en smoothies. De guavevrucht is zeer gezond en heeft allerlei medicinale toepassingen.

Guave bladeren zijn waarschijnlijk de beste natuurlijke remedie voor haarverlies.

Wetenschappers zeggen dat regelmatig gebruik van guave bladeren haargroei kan versnellen en het haaruitval zelfs kan stoppen vanwege de hoge aanwezigheid van vitamine B en C, die van vitaal belang voor de haargroei.

Guave is een concentraat van voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine C, foliumzuur, kalium, koper, mangaan, vezels, flavonoïden en andere fytochemicaliën.

Daarom is het essentieel voor een gezonde haargroei!

Hoe kan je guave bladeren nu gebruiken tegen haaruitval?

Eerst en vooral – zorg dat je tijd hebt! Het gebruik neemt even tijd in beslag.

Kook een bosje guave bladeren in een liter water voor ongeveer 20 minuten, laat dan het mengsel afkoelen.

Masseer het als het afgekoeld is in je haar en op je hoofdhuid. Laat het ongeveer een uurtje inwerken.

Was daarna je haar zoals je altijd doet. Voor het beste resultaat is het handig om dit voor het slapen gaan in te masseren en de hele nacht te laten intrekken.

Je kan een handdoek over je kussen leggen of eventueel met een haarnetje/douchecap op gaan slapen.

Dit is één van de beste natuurlijke oplossingen voor haarverlies, het voedt tegelijkertijd ook je haar en versterkt je haarfollikels en wortels.

Let op!

Guave bladeren zijn in de supermarkt of gezondheidswinkels niet altijd even gemakkelijk te vinden, online heb je gelukkig wel verschillende opties :-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend