Search
Close this search box.

Haaruitval stoppen? Dit is Nelleke haar verhaal

Kan je haaruitval stoppen? Veel lezeressen stellen me die vraag.

Wel… Enkele dagen geleden zat ik met een beetje tranen in mijn ogen.

Nelleke had me een email gestuurd waarin ze het had over haar haaruitval.

Lees je even mee?

“Dag Amy,

Ik heb je een tijdje geleden gevraagd of je “iets” wist om mogelijk mijn (geheel onverwachtse) haaruitval te stoppen.

Ik was echt doodsbang dat ik kaal zou gaan worden!

In één maand tijd waren mijn mooie dikke en lange lokken veranderd in een dun pluizerig staartje. Waar ik voorheen de dikste haarspeld voor nodig had om het haar bij elkaar te houden, was nu een kinderspeldje groot genoeg.

Één ding gaf me hoop dat ik niet ècht helemaal kaal zou worden: het haar viel gelijkmatig uit. M.a.w er ontstonden géén kale plekken, maar toch…het was MIJN haar niet meer!

Moet wel zeggen dat ik inmiddels 77 ben, dus op iets dunner wordend haar was ik voorbereid.

Maar zó plotseling en zó extreem, het was bijna angstaanjagend!

Maar beste Amy, JIJ gaf me als tip om misschien de beauty essentials eens te gaan gebruiken. Dat heb ik nu bijna een maand gedaan, en geloof het of niet, maar mijn haaruitval is GESTOPT !!! :-))

Mijn nagels breken en brokkelen niet meer zo erg af als ze deden en mijn huid, heb ik het idee, ziet er wat rustiger uit.

Hoewel ik nooit zo van “hulpmiddelen” houd (en ook nooit zeker weet of mijn haaruitval door de Beauty Essentials is gestopt) ga ik er dit keer tòch van uit, en begin ik vanaf volgende week aan mijn 2de pot, waarbij ik 4 of 6 tabletten per dag inneem.

Het voelt echt goed.

Hoe lang kun je de Beauty Essentials dagelijks blijven gebruiken, en is het dan beter om géén extra collageen in te blijven nemen? Of juist wèl? Want ik hoorde jou eens zeggen dat collageen wordt aangemaakt d.m.v. de beauty essentials, dus je in principe géén extra collageen nodig hebt?

In ieder geval ben ik blij dat ik jouw advies heb opgevolgd om de Beauty Essentials eens te gaan proberen.

Want mijn haar krijgt weer “een tweede kans”….of het ooit weer de dikte van mijn eerdere haar krijgt betwijfel ik, maar de rust is weer hersteld. Een mens moet ook tevreden kunnen zijn want kaal ben ik niet geworden, ik denk zelfs,dat ik niet meer durf te stoppen met de beauty essentials …..uit angst dat mijn haar opnieuw gaat uitvallen.

Dit moest ik even kwijt. Waarschijnlijk is mijn verhaal te lang om te publiceren.

Bedankt voor je advies.

Lieve groet,

Nelleke”

Waaw, waaw, waaw!

Wat een verhaal, Nelleke! Bedankt om dit te delen. Het is een hele boterham maar ik denk dat heel wat van onze mede-lezeressen zich in jouw verhaal kunnen herkennen.

Het kan “een tweede kans” zijn (zoals jij het zo mooi zegt) voor lezeressen die ook met dunner wordend haar te kampen hebben.

De meesten hebben al vanalles geprobeerd en zijn (terecht) gefrustreerd omdat niks helpt.

Als er dan weer eens iemand komt vertellen dat haar product waarschijnlijk wél gaat helpen, denken ze: “ja ja, zal wel.. ik geloof er allemaal niks meer van”

En ik begrijp dat.

Maar als je dan dit verhaal leest…

Ik ga eerlijk zijn: ik kreeg tegelijk een brede glimlach op mijn gezicht én vochtige oogjes toen ik jouw email las.

Niet omdat ik dan kan zeggen: “zie je wel dat Beauty Essentials écht doet wat ik zeg” maar vooral omdat er alweer een lezeres geholpen is met haar probleem en opnieuw lachend door het leven kan gaan.

Daar draait het tenslotte toch om, niet?

Geweldig, Nelleke! Ik wens jou (en iedereen die mijn nieuwsbrief leest) iedere dag een brede lach en alle geluk toe!

Om even op jouw vragen te antwoorden: nee, het is niet nodig om nog extra collageen in te nemen als je dagelijks Beauty Essentials neemt.

Dit komt omdat Beauty Essentials de aminozuren levert waarmee ons lichaam opnieuw zelf voldoende collageen kan produceren.

Hoe lang je het inneemt, hangt eigenlijk volledig van jou zelf af. Sommige lezeressen doen af en toe een kuur van een paar maanden, maar de meesten nemen het trouw iedere dag in omdat het zoveel voordelen biedt voor hun lichaam en gezondheid.

Ik krijg regelmatig emails van lezeressen die er mee stoppen en enkele maanden later toch opnieuw bestellen omdat hun haar inderdaad opnieuw dunner begint te worden als ze ermee stoppen.

Dit kan ik niet voor jou beslissen, best is dat je dit zelf even “test”.

Als je dit verhaal van Nelleke leest en denkt “dit product gaat mij waarschijnlijk ook helpen”, dan vind je Beauty Essentials op mijn webshop via deze link: https://www.mooiverouderen.com/product/beauty-essentials

Groetjes,
Amy

Nee, ik heb het niet over vitaminen en mineralen… Klik op de knop hier beneden en ik stuur alle info meteen naar jouw mailbox.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Misschien vind je deze artikels ook interessant...

3 "onbekende" voedingsstoffen voor dik, sterk haar

Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Uitschrijven met 1 klik