Handige tips voor de droogkast/droger

Ik durf nogal eens nonchalant om te springen met mijn wasgoed. Ik meen het, ik moet er elke keer opnieuw aan denken van dat ene blousje of die zijden jurk uit het wasmachine te halen en niet rechtstreeks met de hoop mee in de droogkast te proppen.

Automatisshe piloot – wasmachine links leeg, rechtstreeks overtasten naar rechts, droogkast aan ;-)

Maar soms komt zelfs kleding die wél in de droogkast mag er niet altijd even fraai uit…

Ik kwam dit handige artikel op flairathome.nl tegen – mits je even langs de overduidelijke reclame van de AbsoluteCare droger van AEG kan kijken (gesponsord misschien?) staan er verschillende handige tips in die mijn droogkast-leven er vanaf nu wat simpeler laat uizien :-)

Klik hier verder naar: ‘supertips voor de droger’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?