Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Handige tips voor de droogkast/droger

Ik durf nogal eens nonchalant om te springen met mijn wasgoed. Ik meen het, ik moet er elke keer opnieuw aan denken van dat ene blousje of die zijden jurk uit het wasmachine te halen en niet rechtstreeks met de hoop mee in de droogkast te proppen.

Automatisshe piloot – wasmachine links leeg, rechtstreeks overtasten naar rechts, droogkast aan ;-)

Maar soms komt zelfs kleding die wél in de droogkast mag er niet altijd even fraai uit…

Ik kwam dit handige artikel op flairathome.nl tegen – mits je even langs de overduidelijke reclame van de AbsoluteCare droger van AEG kan kijken (gesponsord misschien?) staan er verschillende handige tips in die mijn droogkast-leven er vanaf nu wat simpeler laat uizien :-)

Klik hier verder naar: ‘supertips voor de droger’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy