skip to Main Content

Haren verven in de zomer: ja of neen?

Tegenwoordig mogen we wel zeggen dat je haren kleuren/verven je haren niet meer zo schaadt als vroeger.

Vroeger werden er nog agressieve ingrediënten gebruikt, maar de dag van vandaag zitten er toch vooral ook verzorgende ingrediënten in.

Allemaal leuk en wel, maar ik wou wel eens weten of het nu eigenlijk kwaad kan om je haar te verven in de zomer, voor je op vakantie vertrekt bijvoorbeeld… Of zal het dan verkleuren?

Even informeren bij mijn kapster!

Zij vertelde me dat het geen probleem is. Maar, je moet natuurlijk wel opletten dat je haar niet te fel beschadigd raakt op vakantie.

Het zout in de zee en de chloor in het zwembad zullen je haar geen goed doen…

Een extra verzorging, zeker tijdens de vakantie, is dus onmisbaar voor je haar.

Voor deze extra verzorging kan je een haarmasker gebruiken, 1 tot 2 keer per week. Gebruik ook zeker bij elke wasbeurt conditioner om je haar weer te herstellen.

Zo zal je voorkomen dat je haar er als stro zal gaan uitzien.

Hou er ook rekening mee dat je haar in de zon wel lichter kan worden. Wil je dus echt persé voor je vakantie je haren verven, kies dan een tintje donkerder.

Check ;-)

Tot slot kan ik je nog vertellen dat een kleurenshampoo sneller weer zal verdwijnen, net omdat je het dus vaker zal wassen. Wil je die mooie kleur behouden? Kan je misschien best kiezen om het echt te (laten) verven.

Ben je niet zeker? En wil je liever geen risico nemen dat je haar er als stro zal gaan uitzien? Stel je kappersbezoekje dan uit tot na de vakantie (als dat kan natuurlijk).

Maar met de juiste verzorging, zou het toch moeten lukken ;-)

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x