Heb je een bril nodig? Dit maakt je ouder!

Een tijdje geleden was het voor mij tijd voor… mijn eerste bril! 34 jaar geworden en het is al zover, mijn ogen gaan achteruit.

Het is niet zo dat ik niet meer zonder bril kan, maar tijdens het autorijden en mijn dagelijkse job aan mijn laptop kan ik wel wat hulp gebruiken om mijn ogen ‘rust te geven’.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vond het enorm moeilijk om een bril te kiezen… vooral met mijn job als ‘Kleur-, Stijl- & Imagocoach’ in het achterhoofd.

De vorm moet juist zijn, de kleuren moeten juist zijn én de uitstraling moet bij mijn persoonlijkheid passen – geen simpele opdracht.

Dit is em geworden – een zachte kleur, met toch een beetje contrast aan de binnenkant van de bril, bovenaan een iets breder model om ‘de breedte’ van mijn kaak in evenwicht te brengen (kort uitgelegd).

IMG_2716

Vandaag wil ik een aantal tips met jullie delen om er met een bril toch jonger uit te zien.

Deze vijf ‘items’ zijn te vermijden als je na je 40e een bril draagt:

– Ouderwetse of fijne metalen monturen
– Zware brilglazen
– Bifocals – waar de overgang zichtbaar is
– Halve brillen of brillen zonder montuur
– Brillenkettingen

Screenshot 2014-06-18 10.03.48

Tot slot… een bril maakt je sowieso (iets) ouder, ga als het kan voor lenzen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?