Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Heb je een bril nodig? Dit maakt je ouder!

Een tijdje geleden was het voor mij tijd voor… mijn eerste bril! 34 jaar geworden en het is al zover, mijn ogen gaan achteruit.

Het is niet zo dat ik niet meer zonder bril kan, maar tijdens het autorijden en mijn dagelijkse job aan mijn laptop kan ik wel wat hulp gebruiken om mijn ogen ‘rust te geven’.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vond het enorm moeilijk om een bril te kiezen… vooral met mijn job als ‘Kleur-, Stijl- & Imagocoach’ in het achterhoofd.

De vorm moet juist zijn, de kleuren moeten juist zijn én de uitstraling moet bij mijn persoonlijkheid passen – geen simpele opdracht.

Dit is em geworden – een zachte kleur, met toch een beetje contrast aan de binnenkant van de bril, bovenaan een iets breder model om ‘de breedte’ van mijn kaak in evenwicht te brengen (kort uitgelegd).

IMG_2716

Vandaag wil ik een aantal tips met jullie delen om er met een bril toch jonger uit te zien.

Deze vijf ‘items’ zijn te vermijden als je na je 40e een bril draagt:

– Ouderwetse of fijne metalen monturen
– Zware brilglazen
– Bifocals – waar de overgang zichtbaar is
– Halve brillen of brillen zonder montuur
– Brillenkettingen

Screenshot 2014-06-18 10.03.48

Tot slot… een bril maakt je sowieso (iets) ouder, ga als het kan voor lenzen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy