Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Heb je het vaak koud? Met dit yogatrucje heb je het zo weer warm!

Als ik de weerberichten mag geloven, dan gaat het terug KOUD worden!

Om je goed voor te bereiden op deze frisse temperaturen, vandaag even onderstaande yogatruc waardoor je meteen terug opwarmt :-)

Stap 1

Hou je handen voor je gezicht, adem eerst diep in door je neus en adem dan uit door je mond, alsof je een wolkje blaast tegen een spiegel. Als je daarbij een ‘haaaaah’ geluid maakt heb je makkelijker de juiste manier vast ;-)

Stap 2

Blijf ademhalen, maar houd je mond nu dicht (je handen heb je nu niet meer nodig).

Probeer hetzelfde ‘haaaah’ geluid te maken, maar dan alleen terwijl je via je neus in- en uitademt. Trek lichtjes de achterkant van de keel samen om de lucht 2 kanten op te duwen. Herhaal dit een 10-tal keer.

Waarom werkt deze yogatruc zo goed?

Met deze oefening doe je een beroep op je keel- en ademhalingsspieren. Als je je interne spieren aan het werk zet, gaat ook je interne kacheltje aan de slag.

Geef niet meteen op als het niet van de eerste keer lukt, ik heb zelf ook even moeten oefenen voor ik de juiste ademhaling onder de knie had.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy