Heb je het vaak koud? Met dit yogatrucje heb je het zo weer warm!

Als ik de weerberichten mag geloven, dan gaat het terug KOUD worden!

Om je goed voor te bereiden op deze frisse temperaturen, vandaag even onderstaande yogatruc waardoor je meteen terug opwarmt :-)

Stap 1

Hou je handen voor je gezicht, adem eerst diep in door je neus en adem dan uit door je mond, alsof je een wolkje blaast tegen een spiegel. Als je daarbij een ‘haaaaah’ geluid maakt heb je makkelijker de juiste manier vast ;-)

Stap 2

Blijf ademhalen, maar houd je mond nu dicht (je handen heb je nu niet meer nodig).

Probeer hetzelfde ‘haaaah’ geluid te maken, maar dan alleen terwijl je via je neus in- en uitademt. Trek lichtjes de achterkant van de keel samen om de lucht 2 kanten op te duwen. Herhaal dit een 10-tal keer.

Waarom werkt deze yogatruc zo goed?

Met deze oefening doe je een beroep op je keel- en ademhalingsspieren. Als je je interne spieren aan het werk zet, gaat ook je interne kacheltje aan de slag.

Geef niet meteen op als het niet van de eerste keer lukt, ik heb zelf ook even moeten oefenen voor ik de juiste ademhaling onder de knie had.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?