skip to Main Content

Heb je nekpijn en rugpijn door een zittend beroep? Doe dan deze oefeningen

Heb je een zittend beroep en levert je dat vaak nekpijn en rugklachten op?

Gisteren zag ik op het nieuws een item over kinderen die in de klas regelmatig een pauze nemen om yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen te doen. Kan ik alleen maar toejuichen want onze kinderen zitten over het algemeen teveel.

Af en toe een korte pauze en eens rechtstaan en uitstrekken doet wonderen voor hun concentratie, energiepeil en maakt hen rustiger.

Zelf zit ik ook veel achter mijn PC, voor jou op zoek naar interessante tips en weetjes, en dat levert me ook vaak een pijnlijke nek en rug op. Graag gedaan, hoor ;-)

Daarom ben ik op zoek gegaan naar eenvoudige oefeningen om regelmatig te doen. Deze vragen maar een paar minuten tijd en je voelt je nadien herboren, klaar om er weer in te vliegen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend