Content voor Ingelogde Gebruikers

Heb je pijn aan je heupen? Dat kan door deze gewoontes komen!

Toen ik zwanger was van mijn zoontje heb ik tijdens het laatste trimester erg veel last gehad van bekkeninstabiliteit.

Die pijn is eigenlijk nooit helemaal weg gegaan, het komt een paar keer per jaar terug opzetten, last van mijn bekken, mijn heupen en vooral mijn onderrug.

Pijn in de heupgewrichten komt jammer genoeg veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Het risico op een mogelijke heupfractuur wordt groter naargelang we ouder worden, dus het is een realiteit waar je je van bewust moet zijn.


Banner Greens


Ik heb het eigenlijk altijd op die bekkeninstabiliteit 5 jaar geleden geschoven, maar blijkbaar heb ik heel wat dagelijkse gewoonten die hier ook toe kunnen bijdragen!

Vanmorgen kwam ik daarrond een heel interessant artikel tegen op gezonderleven.com.

Heb je vaker last van steken of pijn in je onderrug? Die dan tot aan je billen reikt? Of voel je wel eens scherpe pijnen in je heup tijdens het wandelen of trappen lopen?

Klik dan hier om de oorzaken van pijn in je heup en de daarbij horende tips te lezen.

Ai, ik scoor een dikke 3 op 4. En jij?

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.