Heb je pijn aan je heupen? Dat kan door deze gewoontes komen!

Toen ik zwanger was van mijn zoontje heb ik tijdens het laatste trimester erg veel last gehad van bekkeninstabiliteit.

Die pijn is eigenlijk nooit helemaal weg gegaan, het komt een paar keer per jaar terug opzetten, last van mijn bekken, mijn heupen en vooral mijn onderrug.

Pijn in de heupgewrichten komt jammer genoeg veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Het risico op een mogelijke heupfractuur wordt groter naargelang we ouder worden, dus het is een realiteit waar je je van bewust moet zijn.


Banner Greens


Ik heb het eigenlijk altijd op die bekkeninstabiliteit 5 jaar geleden geschoven, maar blijkbaar heb ik heel wat dagelijkse gewoonten die hier ook toe kunnen bijdragen!

Vanmorgen kwam ik daarrond een heel interessant artikel tegen op gezonderleven.com.

Heb je vaker last van steken of pijn in je onderrug? Die dan tot aan je billen reikt? Of voel je wel eens scherpe pijnen in je heup tijdens het wandelen of trappen lopen?

Klik dan hier om de oorzaken van pijn in je heup en de daarbij horende tips te lezen.

Ai, ik scoor een dikke 3 op 4. En jij?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?