Heb jij een ‘signature scent’? Welk parfum past bij jou?

Bron foto & artikel: Deauty

Wat is een ‘signature scent’?

Het is een parfum dat je vaak draagt omdat het bij je past, omdat je er vrolijk van wordt of omdat het je doet denken aan iets. En zo gaan anderen dat parfum dan vaak met jou associëren ;-)

Gisteren las ik een leuk artikeltje op de site van Deauty – ‘scents & sensibility’.

Klik hier voor het artikel zodat ook jij weet welk parfum je best wanneer draagt en wat het parfum over jou zegt.

Ik kan met mijn favoriete parfums dus alvast op en top vrolijk de nacht inzetten ;-)

FYI – mijn wauw geurtjes – ‘La vie est belle’ by Guerlain & ‘La Petite Robe Noire’ by Lancôme.

Welk parfum past bij jou? Of welk geurtje is jouw ‘signature scent’?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?