Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Heb jij ook last van droge handen in de winter?

Door de drogere lucht in de winter hebben onze handen het zwaar te verduren. De huid wordt droog en nagels gaan splijten.

Wat zonde… Tijd om actie te ondernemen – in 4 stappen!

Stap 1 – Overal handcrème

Smeer je handen in met veel handcrème, het liefst meerdere keren per dag. Zorg dat je meerdere handcrèmes hebt: thuis, op het werk, in je handtas… Vergeet niet om ook je nagels goed in te masseren met de crème.

Stap 2 – Handschoenen

Draag als je buiten bent handschoenen. Handschoenen zijn niet alleen hip, ze dienen ook als bescherming tegen de snijdende wind, koude en droge lucht.

Draag ook als je schoonmaakt handschoenen. Schoonmaakmiddelen drogen je handen erg uit.

Wil je je handen echt verwennen? Smeer voor je gaat slapen een extra dikke laag en doe eventueel katoenen handschoentjes aan om het extra goed in te laten trekken.

Stap 3 – Nagelriemen

Je nagelriemen kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Ze zijn de basis voor gezonde en lange nagels. Gebruik een verzorgende nagelriemolie of -crème. Bijt losse velletjes niet af.

Stap 4 – Extra verzorging

Geef je handen af en toe wat extra aandacht. Een milde handscrub verwijdert dode huidcellen. Een handmasker kan de droge huid van je handen een extra boost geven.

Verwen jezelf af en toe eens met een manicure bij een salon. Daar worden jij én je handen in de watten gelegd.

Heb je vaker last van droge of doffe handen en zwakke of gespleten nagels?

Dan heeft jouw lichaam waarschijnlijk een tekort aan aminozuren opgelopen. Door een tekort aan aminozuren worden je nagels erg zwak en dat lijdt tot gespleten of gescheurde nagels.

Wat zijn aminozuren? En hoe kan je ze 100% natuurlijk weer terug aanvullen? Door het innemen van een kwaliteitsvol voedingssupplement zoals ‘Beauty Essentials’.

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy