Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Heeft de overgang invloed op huidveroudering?

Vanmorgen kwam ik volgend artikel tegen op één van mijn favoriete websites, Margriet.nl:

‘Heeft de overgang invloed op huidveroudering’

In dit artikel geeft Dr. Jetske Ultee – arts-onderzoeker in cosmetische dermatologie – antwoord op 4 belangrijke vragen ivm onze huid en huidveroudering.

Als geen ander weet ze hoe je je huid jong en gezond houden.

Ik (persoonlijk) heb heel veel geleerd uit haar boek ‘Het huidboek’ – een schat aan informatie over huidverzorging, ook op oudere leeftijd!

Bron foto & artikel – margriet.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy