skip to Main Content

Heeft de overgang invloed op huidveroudering?

Vanmorgen kwam ik volgend artikel tegen op één van mijn favoriete websites, Margriet.nl:

‘Heeft de overgang invloed op huidveroudering’

In dit artikel geeft Dr. Jetske Ultee – arts-onderzoeker in cosmetische dermatologie – antwoord op 4 belangrijke vragen ivm onze huid en huidveroudering.

Als geen ander weet ze hoe je je huid jong en gezond houden.

Ik (persoonlijk) heb heel veel geleerd uit haar boek ‘Het huidboek’ – een schat aan informatie over huidverzorging, ook op oudere leeftijd!

Bron foto & artikel – margriet.nl

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend