Heeft de overgang invloed op huidveroudering?

Vanmorgen kwam ik volgend artikel tegen op één van mijn favoriete websites, Margriet.nl:

‘Heeft de overgang invloed op huidveroudering’

In dit artikel geeft Dr. Jetske Ultee – arts-onderzoeker in cosmetische dermatologie – antwoord op 4 belangrijke vragen ivm onze huid en huidveroudering.

Als geen ander weet ze hoe je je huid jong en gezond houden.

Ik (persoonlijk) heb heel veel geleerd uit haar boek ‘Het huidboek’ – een schat aan informatie over huidverzorging, ook op oudere leeftijd!

Bron foto & artikel – margriet.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?