Herkenbaar? 11 kledingstukken die altijd voor problemen zorgen!

Sinds kort ben ik de trotse eigenares van mijn allereerste jumpsuit. Heel mooi, heel leuk, maar ik moet precies altijd meer (dan normaal) naar het toilet als ik het aan heb?

Heb jij hier ook wel eens last van? Dan herken je je zeker in een van de volgende situaties…

Deze kledingstukken zorgen hoe dan ook altijd voor ongemakkelijke momenten.

1. Een kanten beha in combinatie met een T-shirt – Altijd, maar dan ook altijd geeft dat problemen, en dan zit je met het gevreesde dilemma: trek ik een andere beha of een andere T-shirt aan?

2. Hakken dragen en door gras moeten lopen – Such pain. Wanneer we in de stad rondlopen, krijgen we al te maken met kasseien die onze favoriete pumps ruïneren. Maar ook rond een grasveld lopen we het liefst mijlenver heen.

3. Panty’s aandoen en nét dan een gescheurde nagel hebben – ik wil niet weten hoeveel paar kousenbroeken er in al die jaren hier de vuilbak ingevlogen zijn door een gescheurde nagel.

Gelukkig – sinds ik Beauty Essentials gebruik heb ik géén last meer van gescheurde nagels!

Meer positieve ervaringen lezen? Klik dan hier verder.

4. Lange haren en de ritssluiting van je jas/vest – De ideale reden om eindelijk voor die halflange/korte coupe te gaan. Het hangt gewoon altijd in de weg wanneer je je rits wil dichtdoen.

5. Een modieus hemdje en de strijd met je borsten – Je zou toch denken dat modeontwerpers een beetje rekening kunnen houden met onze vrouwelijke vormen. Dat ene knopje aan je borsten staat altijd open. Al mogen we blij zijn dat het er niet gewoon afspringt.

6. Rokjes en je benen niet willen scheren – En dan maar hopen dat de zon niet te hard schijnt of je probeert de hele dag ongemakkelijk je haartjes te verbergen.

7. Een gehaakte trui + alles wat je maar tegenkomt – Je trui hangt vast aan je armbandje of je loopt ergens langs en blijft hangen, een gehaakte trui zorgt voor veel ergernissen.

8. Een bikini en de confrontatie met je zelfbeeld – Ben je nog niet helemaal in shape voor de zomer dan bedek je je lichaam het liefst met je strandlaken. Je voelt je bekeken en het is al helemaal om zeep wanneer die vriendin met haar maatje 34 naast je komt staan.

9. Je maxi-jurk aantrekken en willen gaan wandelen – of de jurk blijft onder je schoenen hangen of je kan er amper in stappen.

10. Eender welke kraag en je make-up – Je trui/jas zit voor je hem goed en wel aanhebt helemaal onder de foundation.

Zoals ik in het begin al zei:

11. Je jumpsuit in combinatie met een kleine blaas – Vreselijk! Zeker als je bekijkt hoe vaak we op een dag naar het toilet rennen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?