skip to Main Content

Het effect van negatieve gedachten op je lichaam

Een tijdje geleden las ik al in een artikel over het effect van stress op afvallen.

Weet je nog? Dat je bolle buikje (dat je maar niet lijkt weg te krijgen) wel eens zou kunnen komen door stress.

Klik hier om het artikel ‘de plek waar jij vet opslaat zegt veel over je levensstijl’ even terug te lezen.

Vandaag ga ik een stapje verder omdat we ons niet altijd bewust zijn van het effect van onze gedachten op ons lichaam.

We laten ons vaak gaan door stress, spanning, angst, depressie, haast en andere negatieve gevoelens, zonder dat we goed beseffen dat dit ons zowel emotioneel als fysiek kan schaden en onze levenskwaliteit kan verlagen.

Onze gedachten en emoties stimuleren namelijk de productie van bepaalde chemische stoffen die onze fysieke en emotionele gezondheid beïnvloeden.

Zo zijn serotonine en dopamine bijvoorbeeld twee chemicaliën die in onze hersenen vrijkomen wanneer we blij en euforisch zijn.

Hetzelfde gebeurt met negatieve gedachten, maar in plaats van goed te doen voor ons lichaam, veroorzaken ze pijn en andere kwaaltjes die ervoor zorgen dat we ons niet gezond voelen.

In dit artikel op gezonderleven.com vond ik heel wat informatie over de effecten van negatieve gedachten op ons lichaam én natuurlijk een aantal tips om positiever in het leven te staan.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend