Hoe camoufleer je dikkere kuiten?

Ik heb mijn pumps onder mijn jurken en rokken al eventjes ingeruild voor hoge laarzen.

Laarzen – mijn favoriete ‘schoenen’ in de winter – je kan ze eindeloos combineren: onder een jurk/rok, je smalle jeans in je laarzen, je jeans of geklede broek (half) over je laarzen, …

Maar wat als je dikkere kuiten hebt? Dan kan het een drama zijn om passende laarzen te vinden.

Wil je niet wéér in de winkel staan met een laars die niet dicht kan of wil je je kuiten smaller laten lijken?

Klik dan hier verder naar Margriet.nl voor dé tips!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?