Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe gezond is de schil van een kiwi?

Een tijdje geleden schreef ik over de kiwi al volgend artikel:

‘Waarom elke dag een kiwi eten goed voor je is’

Vandaag wil ik het eens met jou hebben over de schil van de kiwi…

Ik sta nu niet bepaald te popelen om dat harige schilletje op te eten, maar het schijnt dus kerngezond te zijn.

We weten allemaal wel dat kiwi’s gezond zijn (ah ja ik heb het je zelf uitgelegd). Kiwi’s bevatten van alle soorten fruit veruit het meeste vitamine C. Maar wist je dat je zelfs de schil van een kiwi kunt eten?

Reden: de schil van een kiwi bevat heel veel vezels.

Vezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering en geven je een voldaan gevoel, waardoor je gemakkelijker op gewicht kunt blijven.

Sommige vezels hebben zelfs een gunstig effect op het cholesterolgehalte, en verlagen daarmee het risico op hart- en vaatziekten.

Let wel – net zoals ieder ander fruit dat je met schil kan eten: eerst goed afspoelen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy