skip to Main Content

Hoe gezond is de schil van een kiwi?

Een tijdje geleden schreef ik over de kiwi al volgend artikel:

‘Waarom elke dag een kiwi eten goed voor je is’

Vandaag wil ik het eens met jou hebben over de schil van de kiwi…

Ik sta nu niet bepaald te popelen om dat harige schilletje op te eten, maar het schijnt dus kerngezond te zijn.

We weten allemaal wel dat kiwi’s gezond zijn (ah ja ik heb het je zelf uitgelegd). Kiwi’s bevatten van alle soorten fruit veruit het meeste vitamine C. Maar wist je dat je zelfs de schil van een kiwi kunt eten?

Reden: de schil van een kiwi bevat heel veel vezels.

Vezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering en geven je een voldaan gevoel, waardoor je gemakkelijker op gewicht kunt blijven.

Sommige vezels hebben zelfs een gunstig effect op het cholesterolgehalte, en verlagen daarmee het risico op hart- en vaatziekten.

Let wel – net zoals ieder ander fruit dat je met schil kan eten: eerst goed afspoelen!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x