skip to Main Content

Hoe kan je heel gemakkelijk je houding verbeteren?

Mijn dagen bestaan vooral uit ‘werk’ aan mijn laptop, allerlei tips en trucs en interessante dingen opzoeken voor jullie, bundelen tot leuke artikels, de juiste foto’s zoeken enz…

Vaak doe ik dat van thuis uit, aan mijn eetkamertafel zodat ik de kinderen goed in de gaten kan houden. Nadeel is wel dat ik hier geen ideale stoel en tafel op hoogte heb en mijn houding dus niet dat is.

Met gevolg dat mijn algemene houding eigenlijk ook is veranderd door de jaren heen. Ik merk het vooral aan mijn nek en bovenrug. Mijn man lacht wel eens met me en grapt dan ‘daar zit ze weer met haar kalkoenennekske’.

Eigenlijk is het jammer dat door iets wat je graag doet je je lichaam wel minder goede aandacht geeft.

Ik vond op gezonderleven.com volgend artikel om je houding in het algemeen te verbeteren door het toepassen van 4 simpele oefeningen.

Ik probeer ze vanmiddag alvast uit ;-)

Klik hier verder naar ‘Hoe je houding te corrigeren’.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend