skip to Main Content

Hoe kan je hypoglycemie en hyperglycemie herkennen?

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik met Guus Haest – mijn Personal Trainer – zware trainingen afwerk.

De laatste 2 trainingen kreeg ik het helaas wat moeilijk: ik werd duizelig en kreeg zwarte vlekken voor mijn ogen. Mijn bloedsuiker was blijkbaar serieus aan het schommelen – hypoglycemie.

Omdat ik nu meer train en aan mijn gewicht wil werken, let ik ook meer op mijn voeding, maar minder eten is niet altijd goed – zeker niet voor een zware training. Dan heb je juist voldoende voedingsstoffen (suikers)nodig om er goed tegenaan te kunnen gaan.

Om even terug te komen op hypoglycemie en de tegenhanger hyperglycemie, kan ik je dit artikel op fiftytoo.be aanraden.

Hierin staat duidelijk het verschil tussen hypoglycemie en hyperglycemie uitgelegd en waaraan je beiden kan herkennen.

hypo-hyper-groot

Deze 4 "onbekende" stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend