skip to Main Content

Hoe kan je hypoglycemie en hyperglycemie herkennen?

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik met Guus Haest – mijn Personal Trainer – zware trainingen afwerk.

De laatste 2 trainingen kreeg ik het helaas wat moeilijk: ik werd duizelig en kreeg zwarte vlekken voor mijn ogen. Mijn bloedsuiker was blijkbaar serieus aan het schommelen – hypoglycemie.

Omdat ik nu meer train en aan mijn gewicht wil werken, let ik ook meer op mijn voeding, maar minder eten is niet altijd goed – zeker niet voor een zware training. Dan heb je juist voldoende voedingsstoffen (suikers)nodig om er goed tegenaan te kunnen gaan.

Om even terug te komen op hypoglycemie en de tegenhanger hyperglycemie, kan ik je dit artikel op fiftytoo.be aanraden.

Hierin staat duidelijk het verschil tussen hypoglycemie en hyperglycemie uitgelegd en waaraan je beiden kan herkennen.

hypo-hyper-groot

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend