shop

account

zoeken

Hoe kan je wallen snel en gemakkelijk weg werken?

Vandaag wil ik even in een artikel reageren op jullie talrijke berichtjes de afgelopen dagen op mijn facebookpagina en in mijn mailbox.

Blijkbaar kampen veel vrouwen onder ons met ‘wallen onder de ogen’ en weten ze niet hoe ze dit probleempje kunnen wegwerken/camoufleren/oplossen.

En ja hoor: ook de sterren hebben last van wallen, kijk maar eens naar de volgende foto.

sterren en wallen

Je kent het vast wel: na een slapeloze nacht (of het nu van een feestje is of van je partner die iets te luid snurkte) sta je ‚Äės morgens voor de spiegel en dan zie je ze weer… wallen.

De oorzaak voor deze donkere kringen hoeft echter niet altijd van bovenstaande oorzaken te zijn – sommige vrouwen hebben ze nu eenmaal meegekregen van moeder natuur!

Er zijn dus twee verschillende soorten wallen te onderscheiden.

De één wordt veroorzaakt door vetophopingen en is vaak erfelijk РThanks mom & dad ;-)

Bij deze vorm hangt de huid onder je ogen, de huid is vaak een beetje uitgezakt. Het is heel spijtig, maar bij deze soort wallen, kun je eigenlijk niet zoveel doen. Je kunt wel camouflage gebruiken om het wat minder opvallend te maken.

De tweede vorm is de meest voorkomende vorm, namelijk de donkere kringen.

De ongewenste kringen onder je ogen worden veroorzaakt door stress, roken of een slechte nierfunctie. Wanneer je nieren niet goed werken, worden de afvalstoffen in je lichaam niet goed afgevoerd. Die afvalstoffen kun je dan heel goed zien onder je ogen, omdat deze wat donkerder zijn en de huid onder je ogen heel dun is.

Ik doe regelmatig een detoxkuur om de afvalstoffen in mijn lichaam te reinigen. ‘s morgens een glaasje Greens¬†gedurende een paar weken en ik merk opmerkelijk verschil. Daarnaast is deze detox ook nog eens goed voor je energiepeil, heeft het een positieve invloed op je huid (oa. je wallen, maar ook minder onzuiverheden) √©n het zorgt ook nog eens voor een betere¬†vetverbanding.

Klik hier voor meer informatie over Greens.

Er bestaan ook heel wat huismiddeltjes om wallen/donkere kringen weg te werken.

Op de website van Beauty Discover kan je al heel wat tips terugvinden. De meeste middeltjes die terugkomen zijn komkommer- en aardappelschijfjes, theezakjes en natuurlijk make-up.

Opletten met koude lepels en ijsblokjes! De huid rond de ogen is erg dun en daarom kan je ze ook gemakkelijk beschadigen.

Heb jij nog ultieme wal-wegwerk-tips? Laat het me zeker weten!

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag