skip to Main Content

Hoe komt het dat vrouwen langer leven dan mannen?

Ik wist al langer dat wij vrouwen écht het sterke geslacht zijn en dat is nu ook bewezen: Vrouwen leven in ons land bijna 4 jaar langer dan mannen.

Vrouwen die vandaag geboren worden in België hebben een gemiddelde levensverwachting van 82 jaar.

Voor mannen ziet het er wat minder rooskleurig uit: zij hebben een gemiddelde levensverwachting van 78 jaar.

Ik vond op gezondheid.be 4 redenen waarom dat zo is. Klik hier verder om meer te lezen over de factoren die deze levensverwachtingen verklaren.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend