skip to Main Content

Hoe ontstaan kraaienpootjes en hoe kan je ze verzachten?

Kraaienpootjes of lachrimpels… niemand ontkomt er (helaas) aan. Zodra je wat ouder wordt, komen ze vroeg of laat tevoorschijn.

Kraaienpootjes zijn het gevolg van het verouderingsproces van de huid. Deze rimpeltjes bij de ogen horen tot de eerste rimpels die zich ontwikkelen. Veel vrouwen zien ze liever niet verschijnen…

Ik vond dit artikel op gezonderleven.com dat de verschillende oorzaken beschrijft van de typische rimpeltjes rondom de ogen en hoe je het verschijnen ervan kan verminderen en de lijntjes kan verzachten.

Toch mogen we met deze rimpeltjes best wel blij zijn, want volgens een onderzoek aan de KU Leuven blijkt dat je intelligenter en aantrekkelijker overkomt ;-)

Zowel mannen als vrouwen kregen een aantal foto’s te zien van mensen die aan het lachen waren. Nadien moesten ze deze foto’s beoordelen.

Uit de resultaten blijkt dat men mensen met kraaienpootjes als plezieriger, aantrekkelijker en slimmer ervaart. Goed nieuws dus voor al wie niet zo van deze sympathieke rimpeltjes houdt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x