skip to Main Content

Hoe ontstaan kraaienpootjes en hoe kan je ze verzachten?

Kraaienpootjes of lachrimpels… niemand ontkomt er (helaas) aan. Zodra je wat ouder wordt, komen ze vroeg of laat tevoorschijn.

Kraaienpootjes zijn het gevolg van het verouderingsproces van de huid. Deze rimpeltjes bij de ogen horen tot de eerste rimpels die zich ontwikkelen. Veel vrouwen zien ze liever niet verschijnen…

Ik vond dit artikel op gezonderleven.com dat de verschillende oorzaken beschrijft van de typische rimpeltjes rondom de ogen en hoe je het verschijnen ervan kan verminderen en de lijntjes kan verzachten.

Toch mogen we met deze rimpeltjes best wel blij zijn, want volgens een onderzoek aan de KU Leuven blijkt dat je intelligenter en aantrekkelijker overkomt ;-)

Zowel mannen als vrouwen kregen een aantal foto’s te zien van mensen die aan het lachen waren. Nadien moesten ze deze foto’s beoordelen.

Uit de resultaten blijkt dat men mensen met kraaienpootjes als plezieriger, aantrekkelijker en slimmer ervaart. Goed nieuws dus voor al wie niet zo van deze sympathieke rimpeltjes houdt.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend