Hoe schadelijk zijn E-nummers?

Mijn man is heel erg into healthy food en kijkt altijd (écht altijd) naar de E-nummers op verpakkingen.

Ik geef eerlijk toe dat ik er niet zo in thuis ben en niet altijd weet of een E-nummer nu goed of slecht is, want ze bestaan blijkbaar allebei – goede E-nummers én slechte E-nummers.

Maar waar zit nu het verschil in? Margriet.nl legt het je in volgend artikel haarfijn uit.

‘E-nummers: Hoe schadelijk zijn ze?’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?