Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe schadelijk zijn E-nummers?

Mijn man is heel erg into healthy food en kijkt altijd (écht altijd) naar de E-nummers op verpakkingen.

Ik geef eerlijk toe dat ik er niet zo in thuis ben en niet altijd weet of een E-nummer nu goed of slecht is, want ze bestaan blijkbaar allebei – goede E-nummers én slechte E-nummers.

Maar waar zit nu het verschil in? Margriet.nl legt het je in volgend artikel haarfijn uit.

‘E-nummers: Hoe schadelijk zijn ze?’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy