skip to Main Content

Hoe vaak moet je je bh, pyjama of je handtas wassen?

Deze vraag kwam ik vanmorgen tegen op de site van margriet.nl … en twee van de drie antwoorden had ik fout :-(

Ik geef het toe, het is erg verleidelijk om de wasbeurt van mijn bh’s of jeansbroeken van de kinderen over te slaan of uit te stellen en ze nog een paar dagen extra aan te doen… Want zo vuil worden die items toch niet?

Helaas, verkeerd gedacht. Onderzoek wijst uit dat deze kledingstukken veel vaker moeten worden gewassen dan je denkt.

Wat denk jij? Hoe vaak moet je je bh,je pyjama en je handtas wassen?

Check de antwoorden hier!

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend