Hoe vaak moet je je bh, pyjama of je handtas wassen?

Deze vraag kwam ik vanmorgen tegen op de site van margriet.nl … en twee van de drie antwoorden had ik fout :-(

Ik geef het toe, het is erg verleidelijk om de wasbeurt van mijn bh’s of jeansbroeken van de kinderen over te slaan of uit te stellen en ze nog een paar dagen extra aan te doen… Want zo vuil worden die items toch niet?

Helaas, verkeerd gedacht. Onderzoek wijst uit dat deze kledingstukken veel vaker moeten worden gewassen dan je denkt.

Wat denk jij? Hoe vaak moet je je bh,je pyjama en je handtas wassen?

Check de antwoorden hier!


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren