Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe vaak moet je je bh, pyjama of je handtas wassen?

Deze vraag kwam ik vanmorgen tegen op de site van margriet.nl … en twee van de drie antwoorden had ik fout :-(

Ik geef het toe, het is erg verleidelijk om de wasbeurt van mijn bh’s of jeansbroeken van de kinderen over te slaan of uit te stellen en ze nog een paar dagen extra aan te doen… Want zo vuil worden die items toch niet?

Helaas, verkeerd gedacht. Onderzoek wijst uit dat deze kledingstukken veel vaker moeten worden gewassen dan je denkt.

Wat denk jij? Hoe vaak moet je je bh,je pyjama en je handtas wassen?

Check de antwoorden hier!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy