Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe voel jij je over je borsten?

Bron foto & artikel: vrouwblog.nl

‘Hoe voel jij je over je borsten?’

Dit is misschien een vraag die je eerst eens voor jezelf moet beantwoorden voor je verder leest…

Ik erger me er soms aan (ergeren is misschien een groot woord, maar ik vind het wel vervelend) hoe vrouwen en hun borsten in de media getoond worden.

De bewerkte foto’s en reclamecampagne’s zorgen er toch voor dat je een complex krijgt over je eigen lichaam én borsten. Zo dacht ook Britse fotografe Laura Dodsworth die een serie fotografeerde van 100 vrouwen met cupmaat AAA tot K en variërend van 19 tot 101 jaar oud.

borsten 100 vrouwen

Wil je weten wat deze 100 vrouwen antwoordden op de vraag ‘Hoe voel jij je over je borsten?’klik dan hier verder naar het origineel artikel op vrouwblog.nl en bekijk de video.

En zeg me dan eens… Hoe voel JIJ je over jouw borsten?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy