Hoe voel jij je over je borsten?

Bron foto & artikel: vrouwblog.nl

‘Hoe voel jij je over je borsten?’

Dit is misschien een vraag die je eerst eens voor jezelf moet beantwoorden voor je verder leest…

Ik erger me er soms aan (ergeren is misschien een groot woord, maar ik vind het wel vervelend) hoe vrouwen en hun borsten in de media getoond worden.

De bewerkte foto’s en reclamecampagne’s zorgen er toch voor dat je een complex krijgt over je eigen lichaam én borsten. Zo dacht ook Britse fotografe Laura Dodsworth die een serie fotografeerde van 100 vrouwen met cupmaat AAA tot K en variërend van 19 tot 101 jaar oud.

borsten 100 vrouwen

Wil je weten wat deze 100 vrouwen antwoordden op de vraag ‘Hoe voel jij je over je borsten?’klik dan hier verder naar het origineel artikel op vrouwblog.nl en bekijk de video.

En zeg me dan eens… Hoe voel JIJ je over jouw borsten?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?