Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe zorg je dat je hele gezin (incl. de kinderen) geniet van kerst?

Bron foto & artikel: Zin in Meer

De decembermaand is de meest feestelijke, gezellige tijd van het jaar.

Maar meteen ook wel de drukste: kerstvakantieactiviteiten, bezoekjes aan vrienden en familie, diners/lunches/brunches/… voorbereiden en natuurlijk voor iedereen cadeautjes kopen.

Je gezin kan door deze drukte in de aanloop naar Kerstmis soms wat ongeduldig en prikkelbaar zijn – vooral met kleine kinderen in huis.

En dat is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. ‘Zin in meer’ geeft je tips om kerststress tegen te gaan en er voor iedereen een feest van te maken.

Klik hier voor een stressvrije planning van de kerstvakantie.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy