skip to Main Content

Hoelang moet je nu eigenlijk slapen?

So much to do, so little time. Of vertaald: Zo veel te doen, zo weinig tijd!

Zou mijn lijfspreuk wel kunnen zijn tegenwoordig ;-)

Vaak denk ik wel: als ik nu nog een uurtje door werk en ik ga wat later slapen, morgen sta ik dan meteen ook een half uurtje of zelfs een uurtje vroeger op, dan heb ik weer wat meer tijd om alles gedaan te krijgen…

Mijn slaap heeft met momenten veel te lijden onder mijn agenda. En eigenlijk is dat nét verkeerd!

Want als je moe bent, kan je je niet goed concentreren + je begint het na een week wel aan je huid en ogen te zien…

Eigenlijk is de tijd die je al slapend doorbrengt = tijd goed besteed!

Ons lichaam heeft een bepaald aantal uren per dag nodig om te rusten, te herstellen en verschillende metabolische en herstellende functies uit te voeren.

Wanneer je dit artikel verder leest, zal je het antwoord vinden op de vraag: hoeveel uren moet je nu eigenlijk slapen?

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x