skip to Main Content

Hoelang moet je nu eigenlijk slapen?

So much to do, so little time. Of vertaald: Zo veel te doen, zo weinig tijd!

Zou mijn lijfspreuk wel kunnen zijn tegenwoordig ;-)

Vaak denk ik wel: als ik nu nog een uurtje door werk en ik ga wat later slapen, morgen sta ik dan meteen ook een half uurtje of zelfs een uurtje vroeger op, dan heb ik weer wat meer tijd om alles gedaan te krijgen…

Mijn slaap heeft met momenten veel te lijden onder mijn agenda. En eigenlijk is dat nét verkeerd!

Want als je moe bent, kan je je niet goed concentreren + je begint het na een week wel aan je huid en ogen te zien…

Eigenlijk is de tijd die je al slapend doorbrengt = tijd goed besteed!

Ons lichaam heeft een bepaald aantal uren per dag nodig om te rusten, te herstellen en verschillende metabolische en herstellende functies uit te voeren.

Wanneer je dit artikel verder leest, zal je het antwoord vinden op de vraag: hoeveel uren moet je nu eigenlijk slapen?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend