Hoelang moet je nu eigenlijk slapen?

So much to do, so little time. Of vertaald: Zo veel te doen, zo weinig tijd!

Zou mijn lijfspreuk wel kunnen zijn tegenwoordig ;-)

Vaak denk ik wel: als ik nu nog een uurtje door werk en ik ga wat later slapen, morgen sta ik dan meteen ook een half uurtje of zelfs een uurtje vroeger op, dan heb ik weer wat meer tijd om alles gedaan te krijgen…

Mijn slaap heeft met momenten veel te lijden onder mijn agenda. En eigenlijk is dat nét verkeerd!

Want als je moe bent, kan je je niet goed concentreren + je begint het na een week wel aan je huid en ogen te zien…

Eigenlijk is de tijd die je al slapend doorbrengt = tijd goed besteed!

Ons lichaam heeft een bepaald aantal uren per dag nodig om te rusten, te herstellen en verschillende metabolische en herstellende functies uit te voeren.

Wanneer je dit artikel verder leest, zal je het antwoord vinden op de vraag: hoeveel uren moet je nu eigenlijk slapen?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?