skip to Main Content

How to – Shiatsu massage voor je gezicht

Zo af en toe heb je gewoon wat extra ontspanning nodig.

Ik ook ;-)

Deze week heb ik daarom mijn 6-wekelijkse afspraak opstaan bij mijn schoonheidsspecialiste.

Dat zijn voor mij iedere keer 2 uurtjes volledige ontspanning: iphone uit, hoofdje leeg en even helemaal weg!

De vorige keer sprak ze me aan over mijn lichaam ‘dat het stressvol aanvoelt’, krampachtige spieren, wat acné in mijn gezicht, … Shiatsu zou volgens haar dé oplossing zijn.

Shiatsumassage komt uit Japan en is gericht op het opheffen van blokkades in het lichaam, waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen. Letterlijk betekent het woord shiatsu ‘vingerdruk’. Met behulp van duimen, handen, ellebogen en knieën drukt de masseur op acupressuurpunten en meridianen en oefent op die wijze invloed uit op de gewrichten en spieren.

Helaas zijn er niet zoveel Shiatsu-therapeuten in de buurt waar ik woon, maar ik vond op Margriet.nl wel onderstaand stappenplan om zelf aan de slag te gaan:

‘Shiatsu voor het gezicht in 10 stappen’

Om goed te doen zou je de 10 stappen 3x moeten herhalen.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x