How to – Shiatsu massage voor je gezicht

Zo af en toe heb je gewoon wat extra ontspanning nodig.

Ik ook ;-)

Deze week heb ik daarom mijn 6-wekelijkse afspraak opstaan bij mijn schoonheidsspecialiste.

Dat zijn voor mij iedere keer 2 uurtjes volledige ontspanning: iphone uit, hoofdje leeg en even helemaal weg!

De vorige keer sprak ze me aan over mijn lichaam ‘dat het stressvol aanvoelt’, krampachtige spieren, wat acné in mijn gezicht, … Shiatsu zou volgens haar dé oplossing zijn.

Shiatsumassage komt uit Japan en is gericht op het opheffen van blokkades in het lichaam, waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen. Letterlijk betekent het woord shiatsu ‘vingerdruk’. Met behulp van duimen, handen, ellebogen en knieën drukt de masseur op acupressuurpunten en meridianen en oefent op die wijze invloed uit op de gewrichten en spieren.

Helaas zijn er niet zoveel Shiatsu-therapeuten in de buurt waar ik woon, maar ik vond op Margriet.nl wel onderstaand stappenplan om zelf aan de slag te gaan:

‘Shiatsu voor het gezicht in 10 stappen’

Om goed te doen zou je de 10 stappen 3x moeten herhalen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?