Huidproblemen oplossen in je slaap?

Ik hoef je waarschijnlijk niet meer te zeggen dat voldoende slapen ontzettend belangrijk is. Ideaal is om iedere nacht een 8-tal uur te slapen… al lijkt dat vaak een verre droom voor mij!

Maar toch is het belangrijk om op deze manier tijd voor jezelf én je huid te maken. Want je huid kan leiden onder een slaaptekort.

Deze 4 huidproblemen kunnen worden voorkomen door een goede nachtrust:

1. Wallen

2. Acne

3. Vale teint

4. Rimpels

Tekst en uitleg bij deze 4 huidproblemen kan je in dit artikel op Libelle.nl vinden.

banner-colinde

Eerder schreef ik ook al deze artikels ivm slapen en gezondheid:

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?