skip to Main Content

Huidproblemen oplossen in je slaap?

Ik hoef je waarschijnlijk niet meer te zeggen dat voldoende slapen ontzettend belangrijk is. Ideaal is om iedere nacht een 8-tal uur te slapen… al lijkt dat vaak een verre droom voor mij!

Maar toch is het belangrijk om op deze manier tijd voor jezelf én je huid te maken. Want je huid kan leiden onder een slaaptekort.

Deze 4 huidproblemen kunnen worden voorkomen door een goede nachtrust:

1. Wallen

2. Acne

3. Vale teint

4. Rimpels

Tekst en uitleg bij deze 4 huidproblemen kan je in dit artikel op Libelle.nl vinden.

banner-colinde

Eerder schreef ik ook al deze artikels ivm slapen en gezondheid:

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x