Huidverjonging door het smeren van eiwit?!

Dag na dag, zet de tijd weer zijn stempel op onze lichamen, waaruit blijkt dat we niet allemaal ‘gelijk’ zijn.

Onze huidveroudering laat er ons (soms op een wrede manier) aan herinneren dat we allemaal ouder worden.

Huidveroudering wordt veroorzaakt door een wijziging of een geleidelijke daling in het collageen niveau, elastine, hyaluronzuur en een vaak droge huid.


Banner 4 stoffen


Huidveroudering volgt dezelfde regels als andere organen, maar de huid is onderworpen aan herhaalde agressie van vrije radicalen (blootstelling aan UV-stralen, roken, …)

Hierdoor worden bepaalde gebieden (gezicht, nek, rug, handen, armen) sneller beïnvloed door veroudering.

Wist je dat je door een simpel eitje – of toch het eiwit – aan huidverjonging kan werken?

Hoe doe je dat dan?

Klop een ei-wit goed door elkaar, voeg een paar druppels citroensap toe en breng het mengsel aan op jouw gezicht. Zorg ervoor dat je dit doet op een goed gereinigde huid.

Het geheim dat je nog een extra verschil geeft tussen goede resultaten en UITSTEKENDE resultaten, is hoe je het masker verwijdert nadat je het een tiental minuutjes hebt laten intrekken…

Spray koud water op je gezicht voordat je je huid schoonmaakt met een licht vochtig wattenschijfje. Het proberen waard ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?