Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doe de gratis huidtest en ontvang meteen jouw persoonlijke HuidScore

Wanneer een moisturizer aanbrengen?

Linda stuurde me een email over wanneer ze best een moisturizer aanbrengt? Ze had het 1-2-3-4 pakket voor een mooie huid in huis gehaald maar worstelde een beetje met de volgorde waarin ze de huidverzorgingproducten moet aanbrengen.

Wanneer breng je best een moisturizer aan?

De juiste volgorde om huidverzorging aan te brengen, is:

Wat is een moisturizer?

Een moisturizer is een kwalitatieve gezichtscrème die je als dag- en nachtcrème kan gebruiken (alhoewel ik als nachtverzorging liever ga voor een specifiek nachtserum omdat het nog puurder is en nog meer actieve ingrediënten bevat die onze huid helpen herstellen en hydrateren).

Wat is nu precies het verschil tussen een dagcrème en een moisturizer, vragen veel lezeressen zich af. Dat ontdek je in het artikel ;-) 

Welke moisturizer werkt tegen huidveroudering?

Bij huidveroudering is het belangrijk dat je een moisturizer kiest die voldoende hyaluronzuur bevat.

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in de onderste lagen van onze huid voorkomt. En wat er zo speciaal is aan hyaluronzuur, is het feit dat het zich beter aan water bindt dan eender welke andere stof.

Het zorgt zo mee voor een grondige hydratatie van de huid maar fixeert ook de huidcellen in de hoornlaag. Hierdoor wordt onze huid gladder en steviger.

Ik heb het al (vaak) gezegd: een gezonde, stralende huid is in de eerste plaats een huid die voldoende gehydrateerd is. Wanneer er voldoende vocht in onze huid wordt “vastgehouden”, ziet ze er vanzelf al stralender en mooier uit.

Mijn Magic Moisturizer bevat niet enkel een hoge concentratie hyaluronzuur maar ook peptides, vitamine C en vitamine E, arganolie, abrikozenpit olie, shea butter, kokosolie, avocado olie en pompoenpit olie om de huid te voeden, verstevigen, hydrateren, herstellen en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Eén van de simpelste zaken die je kan voor huid (en dat met minimale inspanning wel een heel erg goed resultaat geeft), is om dagelijks een kwalitatief, 100% natuurlijk aminozuren supplement te gebruiken.

Aminozuren zijn de bouwstenen van alles in ons lichaam. Onze huid heeft de aminozuren threonine, serine, proline en glycine nodig tijdens de celvernieuwing om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren.

Beauty Essentials is bij mijn weten het enige aminozurensupplement dat zowel alle 20 aminozuren levert én ook nog eens 100% puur natuur is. 

Heb je interesse om jouw huid zo gezond mogelijk te maken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Het heeft mijn huid vooruit gang gegeven. Complimenten van mijn dermatoloog!
Thea

Groetjes,

Amy
Deel dit artikel met vriendinnen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Pinterest
Picture of Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy