Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Huidverzorging tijdens je wintersport!

Dit weekend vertrek ik op wintersportvakantie.

Ga jij ook graag skiën?

Net zoals op zomervakantie is het tijdens de wintersportvakantie ook heel erg belangrijk om goed op je huid te letten. Door de grote verschillen in temperatuur is een goede huidverzorging van groot belang.

TIP 1 – Zonnecrème!

Ook al is het geen ‘zon’vakantie in een warm en tropisch gebied… dan nog is het belangrijk om op je zonbescherming te letten.

Zorg voor een uv-factor in je dagcrème en breng extra zonnecrème aan als je op de latten staat, het lijkt misschien niet altijd even zonnig, maar in de bergen én de sneeuw is de zonkracht erg sterk waardoor je snel verbrandt.

TIP 2 – Oogcrème!

Ja, je leest het goed, oogcrème. Ik ga er vanuit dat je een zonnebril op hebt tijdens het skiën (toch?) maar ook dan kan het licht nog erg fel zijn.

En van met je ogen knijpen krijg je ook sneller fijne lijntjes, dus smeer op wintersport gerust wat extra oogcrème.

TIP 3 – Butter up!

De meeste gezichtscrèmes zijn op basis van gel/water. Wanneer je deze op de piste draagt, kan het water in de crème bevriezen en schade toebrengen aan de huid. En dat zonder dat je het in de gaten hebt. Een butter is iets vettiger en laat een beschermend laagje achter op je huid.

Vergeet je neus en oren niet! Deze tere huid heeft ook aandacht en dus extra verzorging nodig!

TIP 4 – Lipverzorging!

Gebruik een goede lipbeschermer! Als je lippen uitdrogen krijg je korstjes, velletjes en kloven. Dit kan heel erg pijnlijk zijn, zeker als je nog een aantal dagen ‘skiplezier’ tegoed hebt…

TIP 5 – Verwen jezelf!

Verwen je huid met een goed hydraterende behandeling bij je schoonheidsspecialiste. Doe dit vlak voor of direct na je vakantie. Zo blijft je huid in balans, ook tijdens de wintersport.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy