Hydrateren, hydrateren… zeker met dit warme weer!

Iedereen wéét dat het belangrijk is om voldoende water te drinken!

Ja écht, iedereen wéét het wel, maar niet iedereen drinkt voldoende water.

En geloof me, ik heb ook altijd wel een of ander excuus klaar als mijn man ‘s avonds vraagt: ‘Heb je wel voldoende water gedronken vandaag?’

Zeker voor je huid én de gezondheid van je huid is het belangrijk om voldoende te hydrateren, niet alleen met crèmes maar ook van binnenuit is hydrateren enorm belangrijk.

Vanmorgen kwam ik onderstaande tip tegen om ‘voldoende water drinken’ héél eenvoudig te maken!

‘Maak een handige waterfles’ – ZinInMeer

Hydrateren is een eerste stap in de goede richting om je huid en je lichaam ‘jong’ te houden. Zorgen dat jouw lichaam voldoende ‘bouwstenen’ heeft voor een strakke en  jonge huid is een tweede stap. Hoe dat kan, lees je hier.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?