Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hydrateren, hydrateren… zeker met dit warme weer!

Iedereen wéét dat het belangrijk is om voldoende water te drinken!

Ja écht, iedereen wéét het wel, maar niet iedereen drinkt voldoende water.

En geloof me, ik heb ook altijd wel een of ander excuus klaar als mijn man ‘s avonds vraagt: ‘Heb je wel voldoende water gedronken vandaag?’

Zeker voor je huid én de gezondheid van je huid is het belangrijk om voldoende te hydrateren, niet alleen met crèmes maar ook van binnenuit is hydrateren enorm belangrijk.

Vanmorgen kwam ik onderstaande tip tegen om ‘voldoende water drinken’ héél eenvoudig te maken!

‘Maak een handige waterfles’ – ZinInMeer

Hydrateren is een eerste stap in de goede richting om je huid en je lichaam ‘jong’ te houden. Zorgen dat jouw lichaam voldoende ‘bouwstenen’ heeft voor een strakke en  jonge huid is een tweede stap. Hoe dat kan, lees je hier.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy