Is er een nieuw wondermiddel tegen veroudering?

Bron Foto – Dove Campagne

Is er een nieuw wondermiddel tegen veroudering? Zo lijkt het wel…

Dokters beschrijven glutathion als het meest krachtige antioxidant in ons menselijke lichaam. Toch hebben nog maar erg weinig mensen van deze stof gehoord.

Maar daarom ben ik er om jullie hierover te informeren ;-)

Eerst even een paar moeilijke woorden op je afvuren: Glutathion is een tripeptide dat is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur.

Glutathion wordt in de lever aangemaakt en ontgift ons lichaam. Daarnaast beschermt het ons DNA tegen beschadiging en zorgt het voor een optimale verdediging tegen ziektes.

Veel wetenschappers menen bovendien dat onze levensduur in belangrijke mate te maken heeft met de concentratie glutathion in ons lichaam, aangezien het vooral ouderdomsverschijnselen tegengaat.

Het probleem is echter dat hoe ouder we worden, hoe minder glutathion aangemaakt wordt in onze cellen. De productie daalt al na ons twintigste levensjaar met 10 procent élke 10 jaar.

Op je zestigste moet je lichaam het dus met de helft minder glutathion stellen dan op je twintigste.

Daarom raad ik je aan – als ook jouw lichaam een tekort heeft aan cysteine, glycine of glutaminezuur en zo onmogelijk voldoende glutahtion kan produceren – om glutathion in de vorm van een kwalitatief aminozurencomplex zoals Beauty Essentials in te nemen.

Vooral bij patiënten met ziekten als Alzheimer, Parkinson en Multiple Sclerose blijkt het niveau van deze stof dramatisch laag te zijn.

Naast voedingssupplemten kan je glutathion ook innemen via voedselproducten die de aanmaak van deze stof bevorderen. Zo kan je knoflook, uien maar ook asperges, avocado’s, spruitjes, peterselie, waterkers en alle koolsoorten wat vaker toevoegen aan je menu.

Bron Artikel – Goed Gevoel

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?