Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Is er een nieuw wondermiddel tegen veroudering?

Bron Foto – Dove Campagne

Is er een nieuw wondermiddel tegen veroudering? Zo lijkt het wel…

Dokters beschrijven glutathion als het meest krachtige antioxidant in ons menselijke lichaam. Toch hebben nog maar erg weinig mensen van deze stof gehoord.

Maar daarom ben ik er om jullie hierover te informeren ;-)

Eerst even een paar moeilijke woorden op je afvuren: Glutathion is een tripeptide dat is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur.

Glutathion wordt in de lever aangemaakt en ontgift ons lichaam. Daarnaast beschermt het ons DNA tegen beschadiging en zorgt het voor een optimale verdediging tegen ziektes.

Veel wetenschappers menen bovendien dat onze levensduur in belangrijke mate te maken heeft met de concentratie glutathion in ons lichaam, aangezien het vooral ouderdomsverschijnselen tegengaat.

Het probleem is echter dat hoe ouder we worden, hoe minder glutathion aangemaakt wordt in onze cellen. De productie daalt al na ons twintigste levensjaar met 10 procent élke 10 jaar.

Op je zestigste moet je lichaam het dus met de helft minder glutathion stellen dan op je twintigste.

Daarom raad ik je aan – als ook jouw lichaam een tekort heeft aan cysteine, glycine of glutaminezuur en zo onmogelijk voldoende glutahtion kan produceren – om glutathion in de vorm van een kwalitatief aminozurencomplex zoals Beauty Essentials in te nemen.

Vooral bij patiënten met ziekten als Alzheimer, Parkinson en Multiple Sclerose blijkt het niveau van deze stof dramatisch laag te zijn.

Naast voedingssupplemten kan je glutathion ook innemen via voedselproducten die de aanmaak van deze stof bevorderen. Zo kan je knoflook, uien maar ook asperges, avocado’s, spruitjes, peterselie, waterkers en alle koolsoorten wat vaker toevoegen aan je menu.

Bron Artikel – Goed Gevoel

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy